Демократична България сме направили много силна заявка за третия мандат,

...
Демократична България сме направили много силна заявка за третия мандат,
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев хвали БСП. Защо ДБ искат третия мандат

" Демократична България " сме създали доста мощна поръчка за третия мандат, Българска социалистическа партия имат извънредно отговорно държание ", съобщи в " Денят стартира " Ивайло Мирчев от Демократична България.

По думите му, при кого ще отиде третият мандат ще реши президентът. Според Ивайло Мирчев идващият парламент ще бъде доста по-фрагментиран. " Правителство с ГЕРБ - не, става въпрос за такова в границите на четворната коалиция. Нашият интерес е в този момент да отидем на избори и както демонстрира социологията, да имаме 10 депутати повече в Народното събрание, само че желаеме в този момент да има държавно управление, в границите на тази четворна коалиция. Следващите избори нищо няма да решат, няма да има болшинство за държавно управление. Проблемът е, че ще отидем в серпантина от избори ", добави Ивайло Мирчев.

Той посочи, че един от проблемите е, че не при всички партии решенията се взимат в Народното събрание и този развой би трябвало да се трансферира в Народното събрание. " В " ИТН " и ГЕРБ решенията не се взимат в Народно събрание. Това, че министър председателят Кирил Петков е комуникирал и е търсил поддръжка от депутати на Има Такъв Народ, е най-нормалното нещо ", разясни Ивайло Мирчев.

Той разяснява и отстъпката от 25 стотинки на литър гориво, която е в действие от няколко дни.

" Мярката от 25 стотинки не е задоволителна, това е несъмнено. Не може цените на бензиностанциите да бъдат такива. Таван на цената на горивата не е вярно решение, тъй като някой би трябвало да даде парите и в случай че ще излязат от бюджета, не е заслужено. Има риск за банкрутиране на дребните бензиностанции, няма все още решение, Министерският съвет би трябвало да откри такова. В такава обстановка страната би трябвало да отбрани жителите си, надяваме се тематиката да влезе в Народното събрание ", сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР