Демократична България ще направи всичко възможно да състави правителство, ако

...
Демократична България ще направи всичко възможно да състави правителство, ако
Коментари Харесай

Христо Иванов обеща ДБ да направи всичко възможно да състави кабинет, ако получи третия мандат

" Демократична България " ще направи всичко допустимо да сформира държавно управление, в случай че третият мандат ни бъде даден ". Това разгласи Христо Иванов и добави, че е извънредно значимо страната ни да има ръководство, защото по негови думи идната една година ще е основна за оправянето с поредицата от рецесии

Ако първият мандат не бъде осъществен, “Демократична България ” насочва апел към президента да организира още един кръг съвещания с партиите преди връчването на третия мандат. Този апел насочи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в Народното събрание.

Демократична България се надяват през днешния ден първият мандат да бъде изпълнен.

Интересите на страната са за това да има ръководство, тъй като идната една година ще е основна за оправянето с поредицата от рецесии и завършването на интеграцията ни в Европейски Съюз и НАТО. Ако изпуснем този времеви интервал, хвърляме страната в още един кръг борба и политическа неопределеност, това може да се окаже извънредно вредоносно за страната. Нашият апел е с първия мандат да бъде излъчено ръководство.

Партията ще създадат всичко допустимо за сформиране на държавно управление в случай че получи третия мандат, сподели още Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР