Демократична България се събира, за да обсъди позицията си за

...
Демократична България се събира, за да обсъди позицията си за
Коментари Харесай

ДБ спешно обсъжда кабинета на Слави

" Демократична България " се събира, с цел да разиска позицията си за проектокабинета на Слави Трифонов. Това разкри водачът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов.

Без да показва биха или не биха подкрепили проектокабинета на Има Такъв Народ, Атанасов разяснява, че " сформирането на държавно управление е комплицирана политическа задача, изискваща съблюдаване на конституционните процедури, търсене на групови решения, разговор сред политическите сили и консенсус по главните политически въпроси за ръководството на страната ".

Той въпреки всичко разяснява изненадващия ход на Трифонов:

Прибързаното предложение на противоречив състав на държавно управление основава риск за миниране на разговора сред парламентарно показаните политически сили за решаването на тази съществена задача.

Накрая желая да подчертая, че за нас водещ би трябвало да бъде вотът на гласоподавателите, които ни демонстрираха че желаят отстраняването на Борисов от власт и основаване на политическа непоклатимост посредством преустановяване на политическата рецесия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР