Демократична България поиска българското правителството и парламент да се включат

...
Демократична България поиска българското правителството и парламент да се включат
Коментари Харесай

ДБ настоя за твърд курс и Митрофанова да бъде изгонена

" Демократична България " изиска българското държавното управление и парламент да се включат по-твърдо на страната на Украйна във войната, което се води от Русия.

От трибуната депутатът Антоанета Цонева изчете декларация, в която уточни нещастието в Буча и военните закононарушения, осъществени от съветската войска. " Световното публично мнение е потресено от фрагментите на трупове, цивилни жители, изнасилвания, всеобщи гробове мародерства от страна на съветски военни. Става все по-ясно, че режимът на Владимир Путин прави геноцид ", уточни тя.

Демократична България осъжда клането на цивилни от страна на Русия и упорства България да се включи по-агресивно в тима на цивилизования свят против съветската експанзия в Украйна.

Исканията на партията, изложени в декларацията, са:
подкрепа със съдебно-медицинска експертиза за следствие на съветската войска, което към този момент се провежда от други страни и интернационалните организации страната ни като член на Европейски Съюз да поддържа нови по-сурови наказания против Русия като отговор на зверствата в Буча и като образец, че Германия и Франция са изгонили съветски дипломати, упорстват за оповестяване за личност " нон грата " на съветския дипломат Елеонора Митрофанова
България да стартира да дава на Украйна оръжие и боеприпаси, да се отбрани против съветската експанзия и военните закононарушения " Свободата, достолепието би трябвало да се отбраняват ", е твърдото заключението на декларацията на Демократична България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР