Феновете на EastEnders ще се сбогуват тъжно като Уитни Дийн,

...
Феновете на EastEnders ще се сбогуват тъжно като Уитни Дийн,
Коментари Харесай

Тъпа истинска причина, която звездата от EastEnders Шона Макгарти посочи, за да се откаже от ролята на Уитни Дийн

Феновете на EastEnders ще се сбогуват тъжно като Уитни Дийн, изобразена от Шона Макгарти, до момента в който тя напуща довечера след 16-годишен престой на Албърт Скуеър.

След като мина през голям брой тествания и инциденти през годините, в това число най-новото си шокиращо разобличаване на сватбата си, епизодът в сряда видя Уитни да разгласи, че ще напусне вечно Square.

В В епизода довечера (четвъртък) Уитни разкрива точната причина зад решението си да напусне Уолфорд и разкрива, че се мести при брат си Райън в Уейкфийлд. Тя споделя на осиновената си щерка Бритни: „ Говорих с Райън и той сподели, че можем да останем при него, с цел да ти откри краткотрайно място в учебно заведение. Не е нужно да оставаме в Уейкфийлд вечно. Просто можем да се отпуснем и да разберем какво желаеме да вършим “, оповестява OK!.

Изправена пред объркването на Бианка от избора й да напусне Уолфорд, като се има поради ситуацията на обичания й в общността, Уитни изяснява: „ Ако желая да се откажа от неприятните привички като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР