Демократична България настоява Министерството на външните работи (МВнР) незабавно и

...
Демократична България настоява Министерството на външните работи (МВнР) незабавно и
Коментари Харесай

МВнР да поиска извинение от руското посолство, настояват от Демократична България

" Демократична България " упорства Министерството на външните работи (МВнР) неотложно и остро да стачкува против обидните квалификации към български жители и български медии , поместени на формалната страница във " Facebook " на посолството на Руската федерация у нас.

Припомняме, през вчерашния ден на формалната страница на съветското посолство в обществената мрежа " Facebook " беше поместена обява на родна медия, озаглавена " По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма ". В описанието на поста на страницата на посолството въпреки всичко написа " Мнение: ".

 Руското посолство реагира с обиди на рядък митинг в София
Руското посолство реагира с обиди на рядък митинг в София

Цитират мнение, съгласно което протестиращи столичани са олигофрени и малоумници

Това обаче е неприемливо и скандално съгласно " Демократична България ".

" Чуждите дипломатически представителства не могат да ругаят български жители под каквато и да е форма ", безапелационни са демократите.

Според обединяването провокацията на съветското посолство идва, откакто кметът на София Йорданка Фандъкова позволи елхата от Русия да бъде сложена до катедралния храм " Света Неделя ", " където на 16 април 1925 година бяха избити 134 българи и над 500 ранени при терористичен атентат, проведен по заповед, пристигнала точно от Москва ".

Това решение е разделило излишно обществото директно преди празниците, поясняват от " Демократична България " и означават, че това е следващо проваляне на властта , което се вижда както в полицейската защита на злощастния " подарък ", " а в действителност най-обикновена ПР акция ", по този начин и в натиска против протестиращите, на които им бе неразрешено да слагат даже българския трибагреник.

 Посланик Макаров възпламени светлините на елха, дарена за богатството на народите ни
Посланик Макаров възпламени светлините на елха, дарена за богатството на народите ни

За втора година посланикът подарява елха в столицата

Демократична България упорства българските институции да пазят правата и достолепието на българските жители , " а не да свеждат коленопреклонно глава пред наместниците на Путин в България, която от ден на ден замязва не на самостоятелна страна, а на Задунайская губерния ", допълват от обединяването.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР