Демократична България е маргинална софийска партийка. Не трябва да ѝ

...
Демократична България е маргинална софийска партийка. Не трябва да ѝ
Коментари Харесай

Костадинов разпердушини ДБ. Какви са хората на Христо Иванов

" Демократична България " е " маргинална софийска партийка ". Не би трябвало да ѝ се обръща толкоз огромно внимание, съобщи пред България он ер водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той е на мнение, че хората на Христо Иванов нямат управнически потенциал. Сигурен е, че даже Демократична България да получи третия мандат, отново няма да имаме постоянно държавно управление.
-->
Депутатите ще гласоподават през днешния ден решение, с което да задължат Министерския съвет да договаря за смяна на Плана за възобновяване и резистентност. В ябълка на раздора се трансфораха въглищните централи. 

" Нашата страна е подписала това, което на нея са ѝ споделили. Кирил Петков сподели, че няма да се затварят мощности. Оказа се, че ние споделяме истината, а той излъга. Това, което на нас ни предлага ПВУ като обезщетения за затваряне на 40% от мощностите на въглищните централи, е почти съизмеримо с облагите им за една година. Маришкият басейн има период най-малко до 2100 година Европейски Съюз ще ни подари 1,4 милиарда, с цел да се откажем ние от сред 17 и 20 милиарда лева Това е национално изменничество ", безапелационен бе Костадинов.

Той добави, че грижа за природата би трябвало да има постоянно, само че най-много би трябвало да има грижа за хората. И сигнализира, че общественият резултат ще е унищожителен за цялата страна. 

" Това са стотици хиляди безработни. България ще бъде унищожена с един удар ", уверен е Костадинов.

" Статистиката демонстрира, че откогато влязохме в Европейски Съюз, зависимостта на нашата страна от импорт става голяма. Над 80% от храните в България са импорт от Европейски Съюз. Това е обеден обир ", настоя още той.

Костадинов е безапелационен, че безусловно всичко ще бъде друго след възможни нови избори и няма да има такава настройка в Народното събрание. Според него " Български напредък " няма да влезе в идващото Народно събрание, а Българска социалистическа партия ще бъде на ръба. Гостът чака изборната интензивност да се вдигне поради хартиената бюлетина и купения избор.

" С решенията, които одобри за няколко месеца, това Народно заседание изхарчи милиарди ", означи водачът на " Възраждане ". Менторите на другите партии имат интерес в България да има уязвимост и безпорядък. Тук не се създава мощна страна, сътвори се буферна територия, която единствено се изсмуква, уточни още Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР