Делян Пеевски не спира да дарява животоспасяваща апаратура на болници

...
Делян Пеевски не спира да дарява животоспасяваща апаратура на болници
Коментари Харесай

Пеевски с дарение за болница Св. Марина във Варна

Делян Пеевски не стопира да подарява животоспасяваща инсталация на лечебни заведения в страната. Поредното подаяние е за варненската болница "Света Марина ".

До момента националният представител е направил дарения за над 3,5 млн. лв.. Само ден по-рано Пеевски откликна на апела за помощ на АГ-клиниката в морската столица и даде 60 000 лв. за покупката на бебешки респиратор за реанимация и кръвно-газов анализатор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пеевски подари респиратори за бебета

Днес от името на Пеевски два нови респиратора за УМБАЛ "Св. Марина " връчи съпартиецът му от ПГ на Движение за права и свободи Ерджан Ебатин дружно с регионалния ръководител на партията във Варна - Сали Табаков.

"Днес дружно с Областният ръководител на Движение за права и свободи Варна господин Сали Табаков предоставихме подаяние от националният представител от Движение за права и свободи господин ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за Университетска болница "Света Марина " гр. Варна - два респиратора на стойност 72 000 лева за потребностите на болничното заведение за лекуване на тежки случаи на Коронавирус 19 и други болести, налагащи апаратна вентилация. С дълбока признателност за жеста господин Пеевски! ", заяви в профила си депутатът Ерджан Ебатин, който е депутат от Варненския район.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Тестват хората в Паничерево с подаяние от Пеевски

Пеевски с нови дарения за Спешна помощ и ВМА

Топ донорите: Пеевски, Домусчиеви, Виваком

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР