Делян Пеевски настоява за промени в правилника на Народното събрание

...
Делян Пеевски настоява за промени в правилника на Народното събрание
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Проруската партия “Възраждане” начело на комисията за контрол на службите е ужасяващ пробив в националната ни сигурност!

Делян Пеевски упорства за промени в правилника на Народното събрание поради председателството на  Комисия за надзор над службите за сигурност,  прилагането и потреблението на специфичните разследващи средства. От седмицата насам тя се  оглавява от Николай Дренчев, народен представител от " Възраждане ".

" Има скандал, който пропуснахте.  Проруската партия " Възраждане " оглави контрола на българските спецслужби, това е най-големият скандал. Не знам за какво и сътрудниците от евроатлантическото болшинство изобщо не го разясняват. Застрашена е нашата национална сигурност ", съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Тази партия, която  работи срещу българските интерес и, да оглавява нашите спецслужби, това е  ужасяващ пробив в нашата национална сигурност ", добави Пеевски.

Той посочи, че ръководителят на тази комисия  има достъп до най-секретна информация в страната. " И това никой не го вижда. Това не мога да го схвана. Това е безспорна наша неточност, което го признаваме ", акцентира ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи и настоя за незабавни ограничения за промяна на управлението на комисията за службите.

" Още през днешния ден ще изготвим  поправка в правилника  на Народно събрание и ръководителят на тази комисия да се избира съразмерно, а не ротационно ", изясни Делян Пеевски.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР