Делян Добрев заяви, че ГЕРБ не иска подкрепата на ПП

...
Делян Добрев заяви, че ГЕРБ не иска подкрепата на ПП
Коментари Харесай

ГЕРБ: С ДеБъ сме в едно семейство! Или се събираме за кабинет, или иде кошмар с третия мандат

Делян Добрев съобщи, че ГЕРБ не желае поддръжката на Политическа партия за образуване на кабинет поради това, което се е случило през последните 10 месеца. По думите на депутата диалози би трябвало да стартират с „ Демократична България ” преди да бъде връчен първия мандат, тъй като „ в Европа сме в едно политическо семейство ”.

„ Сега е моментът да почистим проблемите, не с цел да го има фамилията, а зависи дали ще има държавно управление. Надеждата е в Христо Иванов. С третия мандат, в случай че се случи държавно управление никой няма да носи отговорност ”, сподели Добрев и разясни, че ГЕРБ са длъжни да опитат. „ Никой не желае с „ Промяната ”.

Той още веднъж съобщи, че от ГЕРБ желаят да се ревизират резултатите от машинния избор, като се преброят разписките.

„ На последните избори е имало 11 012 машини. Цената на един мандат е към 10 000 гласа. Тоест, в случай че всяка машина дава единствено по един глас повече на някой, то той ще вкара единствено по един глас във всяка машина. Лъже машината с един глас. Това е един народен представител повече. Ако са два гласа на машина, стават двама депутати повече. Слави Трифонов не му стигнаха 10 000 гласа, с цел да влезе в Народното събрание. Представете си, че всяка една от машините му вади единствено по един глас. Не разбирам, в случай че машината не лъже и не вади по един глас, за какво тогава не се съгласяват сътрудниците да преброим разписките ”, съобщи депутатът от ГЕРБ.

За абсурда с комисията „ Джемкорп ”:

„ В предишния парламент имаше такава комисия, която не съумя да си свърши работата, тъй като доста бързо се разпусна Народното събрание. Мистерия е има ли руснаци, съветски пари ли се „ перат ”. Искаме да покажем, че у нас не би трябвало да се взимат по този начин решения за милиарди ”, разяснява Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР