Делото срещу 56-годишният Кирил Петков от карловското село Васил Левски,

...
Делото срещу 56-годишният Кирил Петков от карловското село Васил Левски,
Коментари Харесай

Карловец, прострелял свой приятел по време на запой, пожела разпит на свидетели

Делото против 56-годишният Кирил Петков от карловското село Васил Левски, който несъзнателно е прострелял собствен другар по време на разпивка, ще се гледа по общия ред. Това реши Окръжен съд Пловдив, откакто обвиненият съобщи пред магистратите, че желае да бъдат привикани и разпитани 20-те очевидци по делото.
Прочетете още
Петков се изправи през днешния ден пред магистратите, с цел да дава отговор за три обвинявания. Първото от тях е за това, че на 9-ти май 2021 година в  карловското село Васил Левски, обвиненият е прострелял своя другар, с който се събрали да пият- предприемачът Марин Гърдев. След случилото се, потърпевшият Гърдев е бил настанен в болница с пострадвания по лицето, като патронът е минал през пръстите на ръката му и покрай окото. 

Второто обвиняване, с което се е сдобил Кирил Петков е за това, че е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в пренебрежение към обществото.

Огнестрелното оръжие, с което подсъдимият е направил действието е открито, че е нелегално,  като за това прокуратурата е повдигнала и третото обвиняване на 56-годишния мъж.

На днешното съвещание, в залата участваха, както обвиненият, по този начин и подсъдимият, като Петков не пожела все още да дава пояснения, а избра да бъде по-напред в правосъдното разследване.

Съдът насрочи идващото съвещание за началото на месец февруари, като ще бъдат призовани част от очевидците и движимостите лица.

Обвиняемият Кирил Петков



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР