Делото Семерджиев“ влезе в нова фаза. Пред съда ще се

...
Делото Семерджиев“ влезе в нова фаза. Пред съда ще се
Коментари Харесай

Голяма драма с делото на Семерджиев! Какво става

Делото „ Семерджиев “ влезе в нова фаза. Пред съда ще се чуят заключенията от назначените експертизи по делото. В правосъдното съвещание участват 21 движимости лица, изготвили експертизите.

Две експертизи демонстрират разнообразни обстоятелства. Едната, че има метаамфетамини, а другата, че няма опиати.
-->
БЛИЦ напомня, че в понеделник юристът му не се яви в зала и не показа уважителна причина. Затова отнесе 1000 лева санкция.

Днес близо 10 движимости лица се чака да защитят заключенията си по отношение на удара, помел две млади дами, скоростта на джипа, както и съществуването на алкохол и опиати в кръвта на Семерджиев.

Токсико-химична експертиза демонстрира, че замразените проби кръв не дават отговор на условията. Установено е съществуване на метамфетамини. Количествен разбор лабораторията не прави, научи bTV.

Едно от движимостите лица свидетелства, че заразяването не въздейства на наркотичните субстанции.

Друго експерт е декларирало, че тестът, която е постъпила в Института по криминалистика се зарежда в системата и техен чиновник я изследва.

Съдебно-химическата експертиза заключва, че не се потвърждава съществуване на наркотични субстанции, медикаменти и други. Експертизата се прави по друг способ на проучване от токсико-химичната експертиза.

Друго експерт е декларирало пред съда, че е употребен способ, където чувствителността във връзка с метамфетамин е 70 на мл. В случая теста е негативен, т.е в случай че има централизация е под тази.

Вещото лице от първата експертиза посочи пред съда, че техният метод на проучване е друг. С друга инсталация е способ и е с доста по-висока сензитивност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР