Делегацията на националния отбор на България закъсня от предварителния си

...
Делегацията на националния отбор на България закъсня от предварителния си
Коментари Харесай

Тотална дезорганизация при албанците, лъвовете закъснаха за срещата

Делегацията на националния тим на България закъсня от предварителния си график за идване на „ Еър Албания Стейдиъм “ заради съществени организационни проблеми на домакините от Албания. Час и половина преди стартовия час на срещата към момента рейсът на „ лъвовете “ не беше дошъл на оборудването, защото домакините бяха настанили българите в хотел, намиращ се на 40 километра отвън Тирана.

От няколко дни в града има огромен европейски конгрес, откакто локалните желаят да влязат в Европейския съюз и са поканили министър председатели и министри от съвсем целия европейски континент. В следствия на огромното събитие пък голяма част от центъра на града е блокирана от полицейско наличие и напредването с транспортно средство е извънредно тежко и мъчно, поради което се е случило и забавянето на " трикольорите ". За сметка на това домакинските футболисти бяха на две минути пешеходно разстояние от стадиона.

Отделно, генерално влизането на новото оборудване беше извънредно мъчно за множеството публични лица и публицисти, като съдиите на срещата от Косово също дойдоха с известно забавяне. 

„ Лъвовете “ даже са желали срещата да стартира с леко закъснение заради цялата бъркотия от албанците, само че те не са се съгласили в последна сметка и мачът ще стартира по предарителния график от 19,00 часа българско време. Именно поради това не всички футболисти на България излязоха на нормалната си разходка преди загрявката за мача, а започнаха непосредствено да се преобличат и приготвят в съблекалнята.

Драган Иванов, делегат на Gong.bg в Тирана, Албания
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР