Декстър Крюгер, един от най-възрастните хора в Австралия на 111

...
Декстър Крюгер, един от най-възрастните хора в Австралия на 111
Коментари Харесай

Тайната на 111 годишен австралиец

Декстър Крюгер, един от най-възрастните хора в Австралия на 111 години, показа тайната за положително здраве и дългоденствие. Той сподели, че специфичната диета му оказва помощ да поддържа отлична форма, написа Zdrave.

Крюгер изяснява, че преяждането не е целесъобразно и е най-добре, когато хапвате, да станете от масата с възприятие на лек апетит.

Тайната на австралиеца се оказва консумирането на зеленчуци, които самият той отглежда. На 111 години той към момента поддържа зеленчукова градина самичък.

Самият мъж споделя, че здравословният метод на живот, любовта към спорта и избягването на неприятни привички са ключът към положителното здраве.

74-годишният наследник на Крюгер потвърждава, че препоръките на татко му са ефикасни. Той предлага да се живее в оптимален контакт с природата, като се заобикалят шумни и мръсни градове.

Мъжете са израснали в селските региони и са уверени, че природата има позитивен резултат върху продължителността на живота.

Д-р Лонго, шеф на Института за дългоденствие в Южна Калифорния, споделя, че всички столетници, които той е изселдвал, имат едно общо нещо - Всички тези хора вършат извършения всеки ден и обичат ходенето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР