Декомпресионните силиконови играчки намаляват стреса, помагат на деца и възрастни

...
Декомпресионните силиконови играчки намаляват стреса, помагат на деца и възрастни
Коментари Харесай

Pop-push и Snappers fidget: Сензорни играчки намаляват стреса

Декомпресионните силиконови играчки понижават напрежението, оказват помощ на деца и възрастни с аутизъм и балансират нервната система

В България към този момент се продават и са доста известни силиконовите играчки, известни като snappers (snapperz) и Pop-push – силиконови антистрес играчки с разнообразни цветове. Има ги в няколко разновидности.

Snapers е силиконова антистрес играчка под формата на експандер, вътре в който има две вендузи. При прилепяне те се приближават една към друга, и когато се върнат в първичната си форма, издават мощно тракване.

Името идва от британската дума „ snap “, което в превод значи „ щракaне “.

Какво съставляват и кой ги е измислил?

Snappers наподобява на елипса, която спортистите нормално купуват, с цел да усилят силата на ръцете. Играчките се появиха на всеобщия пазар още през февруари 2020 година Те са създадени от ToySmith.

Pop-push се оферират във всевъзможни размери и цветове. Навремето за сходен жанр игра децата използваха опаковки от шоколадови бонбони.

За кого са играчките?

Играчките е ориентирани както към деца, защото имат елементарна конструкция и дребни размери, по този начин и към възрастни. Благодарение на мекия силикон се хващат елементарно в ръката и може да се употребяват както като играчка за угнетяване на напрежението, по този начин и като средство за развиване на двигателните умения. Те могат да разсейват и успокояват детето (по време на път, на опашка и т.н.).

Колко костват?

В интернет, както и в магазините за детски играчки, могат да бъдат закупени на цена от към 10-на лв.. Играчките се оферират в най-различни цветове: зелен, жълт, виолетов, наследник, червен и така нататък

Какви са преимуществата и минусите на играчките Pop-push и Snappers fidget?

Играчките издават много мощен щракащ тон, който може да раздразни другите, в случай че се употребява от някого за дълго време. Друг минус е цената. Сега играчките се смятат за нещо ново и съвременно, което от своя страна се отразява и на тяхната стойност.

В същото време те имат редица преимущества. Притежават освен антистресов резултат, само че и развиват фината моторика, упражняват ръката и развиват еластичност в пръстите. Освен това оказват помощ да се концентрирайте върху нещо, а ярките им цветове са подобаващи за възстановяване на настроението.

Играчките ще оказват помощ за възобновяване на настроението. Те спадат към интерактивните игри, които възрастни и деца могат да играят дружно, като даже хора с аутизъм ще се почувстват добре до момента в който ги употребяват.

Леки са и са лесни за носене: размерът е подобаващ и може да се играе на всякакво място, като вкъщи, в колата, самолета, ресторанта, на къмпинг, по време на междучасията в учебно заведение, в офиса, навън и така нататък Освен това, модерните играчки са добър подарък за празници като Коледа, рождени и именни дни.

Друг плюс на играчките е удобното чувство: просто щракайте върху мехурчетата и те ще издадат лек пукащ тон. След това обърнете и започнете още веднъж!

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР