Декларация на парламентарната група на Възраждане, прочетена от парламентарната трибуна

...
Декларация на парламентарната група на Възраждане, прочетена от парламентарната трибуна
Коментари Харесай

Костадинов: Време е да говорим за истината, а не за лъжите на управляващата коалиция

Декларация на парламентарната група на Възраждане, прочетена от парламентарната естрада …

Всичко стартира с една огромна неистина на един непознат жител, който, въпреки и с двойно поданство, стана министър на стопанската система, а след това и Министър-председател. Лъжа, която към този момент разобличена от Конституционния съд на България и изместена във времето от доста следващи неистини, които бяха изречени от нашия Министър-председател.

Малко повече от 100 дни България се ръководи от лъжци.

Права е националната мъдрост, която споделя: „ С какъвто се събереш, подобен ставаш “. Защото лъжецът се събира с лъжци.

Така бяха излъгани работещите в музеите, които още не са получили от Министерството на финансите 12 млн. лева, по този начин бяха излъгани и работещите в читалищата, които бяха забравени от министерството на културата, по този начин бяха излъгани и транспортните компании, които няма да получат обещаните от Министър-председателя на „ Продължаваме подмяната “ средства.

Излъгани бяха и моряците на „ Царевна “ и околните им и всички български жители, които се притеснявахме за живота и здравето на сънародниците ни в Мариупол.

Ако създадем един преглед от последните 100 дни, ще осъзнаем, че в цялата 32-годишна история на прехода не са изречени толкоз неистини, колкото Министър-председателят и неговият екип съумяха да изрекат в границите на миналите 100 дни.

Лъжи, застрашаващи не просперитета на българите, а живота ни.

Ситуацията с кораба „ Царевна “ ни сподели, че патологията в лъжата към този момент се е вградила в нашето всекидневие и в телевизионния екран, на който участват най-вече ръководещите, с цел да имат опция да ни излъжат повече и по-ефективно.

Ние обаче не се намираме в известната детска игра „ Лъженка “, а в жестока действителност, в която не можем да поверим живота и здравето си на българското държавно управление, тъй като, като се изключи че лъже, то просто не се оправя с ръководството на страната ни.

Не се оправи с бежанската вълна, за която се погрижиха най-вече цивилен деятели и доброволци.

В момента в България има непознати жители. Все повече зачестяват случаите на експанзия, която се демонстрира от страна на тези бежанци, които стартират да упорстват техните флагове да се развяват на български институции. И в случай че този въпрос се взема решение от закона, който споделя, че на българските институции може да се развява единствено българският байрак, а знамената на непознати страни имат своите места единствено в посолствата и консулствата на тези страни, то другият – чисто човешкият няма по какъв начин да се реши.

В Банско преди дни имахме обстановка, в която украинец заплашва български жител и ясно декларира, че е пристигнал тук, с цел да убива. Онзи ден две дами от украински генезис, минавайки около български протестиращи, демонстрираха експанзия към тях, а компании заплашват чиновниците си с съществуването на азовци в страната ни.

В тази връзка желая да попитам за следващ път от парламентарната естрада Министър-председателя: Имате ли информация какъв брой тъкмо членове на полка „ Азов “ са влезнали в България? Или и с тази на пръв взор лесна информация няма да се справите и ще си послужите с неистина?

Но да спрем да приказваме за лъжата. На лъжата, както е добре известно, краката са къси. Време е да приказваме за истината, а истината е, че нашето Отечество е в заплаха. Ръководено от немощно, безидейно, тежко подвластно и управнически импотентно държавно управление, то потъва в дълбокото тресавище на конституционната и политическа рецесия, завещана още от предходното ръководство на ГЕРБ и т.нар патриоти.

Ето за какво е време за следното – оставка, нови избори, на които Българският народ да се яви на референдум за своето бъдеще.

Време ни е за Възраждане!

Да живее България!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР