Декември наближава, а във въздуха започва да се носи обещание

...
Декември наближава, а във въздуха започва да се носи обещание
Коментари Харесай

Уютни празници и петзвездно преживяване

Декември наближава, а във въздуха стартира да се носи заричане за приповдигнато въодушевление. Предстоящите коледни и новогодишни празници и тази година ще са малко по-различни. В изискванията на пандемия от ковид, несигурността и рестриктивните мерки са предизвикателство за всеки. Наложените ограничения не ни позволяват да пътуваме до по-далечни места. Този факт обаче напълно не значи, че няма да можем да прекараме по най-хубавия метод празниците в града.

Петзвездният хотел Holiday Inn Sofia ни обезпечава уютна конюнктура, за да се насладим на най-хубавото време от годината. Комфортът и луксът се срещат, с цел да ни предложат най-хубавото прекарване. С какво ще ни изненадат? Новото им зимно фюжън меню в The Brasserie Restaurant & Terrace е в действие от петък, 26 ноември. Ястията са направени с най-хубавите сезонни съставки. Сред акцентите са: изкушаващ агнешки Т-боун стек с печен чесън и рататуй, ребърца от младо прасенце „ Су Вид “ и беломорска салата с грилован октопод. В менюто също по този начин ще открием и вегетариански варианти, измежду които равиоли със свежо сирене и спанак, както и ризото с манатарки.

Разполагат с бюфет, който предлага извънредно разнообразие  – даже и за най-претенциозните усети. Има и био ъгъл, в който можем да открием здравословни и апетитни оферти. Хубавото е, че не само посетители на хотела могат да се възползват от тази привилегия, а всеки, който е решил да се поглези. 



Освен това ще можем да се възползваме от 20% отстъпка – годно за всички резервации в ресторанта, както и за персонални събития (кръщенета, юбилеи, рождени дни, момински празненства и т.н.), отпразнувани в хотел Holiday Inn Sofia до 31 януари 2022. Разполагат с впечатляващите 130 стаи, 11 конферентни зали и 2 ресторанта. Едно е несъмнено - няма да разрешат да ни бъде скучно!

Преживяването в Esprit Fitness & Spa сигурно ще ни обезпечи това от дълго време бленувано безвремие. Празниците са идеалното време да се погрижим за себе си. Спа центърът разполага с 19-метров отопляем вътрешен басейн, вътрешно и външно джакузи, сауна, парна баня, солариум, масажно студио и фризьорски салон, а фитнес центърът е оборудван с уреди Technogym. Всеки, който иска да си закупи, получава 20% отстъпка от всички 6 и 12-месечни абонаментни карти, взети до 31 януари 2022 година!



Често ние, дамите, прекарваме часове в кухнята на крайник в подготовка за обичайна Коледна вечеря. Тази година може елементарно да отметнем тази грижа и да се насладим на спокойствието. Празникът е чудесен повод да си откраднем няколко дни за бягство от напрегнатото всекидневие. От хотел Holiday Inn Sofia ще предложат традиционно коледно меню, което да отговори на условията и на най-изтънчените гурмани.



Предястия

Салата с пиле

Спаначена салата с гъби, кедрови ядки и пармезан

Тартар от пушена сьомга

***

Супа

Крем чорба от тиква

***

Основни ястия

Свинско филе с касис

Пилешко с подправки и манго сос

Телешки бургер със сирене Горгонзола

Картофено пюре с трюфели и масло

***

Десерти

Палачинки със стафиди и ядки

Ледено суфле с уиски

Боровинков кейк

Кoмплимент чаша типичен Коледен Пунш

4-степенно меню или бюфет – 50 лева

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР