Дежурните детска ясла и детска градина в община Стара Загора

...
Дежурните детска ясла и детска градина в община Стара Загора
Коментари Харесай

От днес работят дежурни детска ясла и детска градина в Стара Загора

Дежурните детска ясла и детска градина в община Стара Загора през днешния ден одобриха първите си гости. Общо 8 деца са прекрачили тази заран прага на забавачниците, като 3 от тях са в детската ясла и 5 са в детската градина. Общият брой на подадените заявки за посещаване на дежурните детски заведения досега е 12.

В детската градина и яслата ще се одобряват деца на лекари, медицински сестри и санитари работещи в COVID-отделения, както и на хора с други специалности, които са на първа линия в битката със болестта.

Дежурна е Детска градина №2 „ Зорница ”, която се намира на адрес: ул. „ Стефан Стамболов ” №35. Телефон за връзка 042/ 646013 - шеф Алис Явашева.

По-малките могат да посещават дежурна Детска ясла №7 „ Еделвайс ” на адрес: ул. “Княз Александър Батенберг “ № 30. Телефонът за връзка с шефа Славейка Георгиева е 042/62 22 45.

Нуждаещите се родители би трябвало да подадат заявки на място в детското заведение и да показват здравния картон на детето, който удостоверява докога то е посещавало ясла или градина и че не е било в контакт със заразно заболели. Освен това родителите би трябвало да показват и служебна записка удостоверяваща местоработата им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР