Дежонте Мъри записа рекордните в кариерата си 44 точки, както

...
Дежонте Мъри записа рекордните в кариерата си 44 точки, както
Коментари Харесай

Феноменален Дежонте Мъри измъкна победата за Атланта Хоукс срещу Бостън Сетликс

Дежонте Мъри записа рекордните в кариерата си 44 точки, както и решаващият панер при оставащи 0.1 секунди в продължението, с цел да донесе успеха на Атланта Хоукс със 123:122 против Бостън Селтикс.

За разлика от дуела посред им в понеделник, когато Селтикс изтърваха преднина от 30 точки в първото полувреме, този мач бе изпълнен с голям брой обрати - 12 единствено в първото полувреме.

Богдан Богданович вкара тройка в оставащите 27.2 секунди от постоянното време, с цел да изравни резултата 112:112, а звездата на Бостън Джейсън Тейтъм изпусна да донесе успеха със сирената за своя тим.

В продължението Селтикс взеха преимуществото при оставащи 6.2 секунди, с помощта на Джейлън Браун, само че Дежонте Мъри донесе успеха за " ястребите " пред домакинската аудитория при оставащи 0.1 секунди.

За Атланта Богдан Богданович добави 24 точки, а Де`Андре Хънтър и Клинт Капела записаха дабъл-дабъл.

За Бостън най-резултатни бяха Джейсън Тейтъм с 31 точки, 13 битки и шест асистенции, Дерик Уайт с 22 точки и Кристапс Порзингис с 20.

Въпреки неналичието на огромната им звезда Трей Йънг, това бе четвърта поредна победа за " ястребите " и втора поредна против водачите в Източната конференция Селтик. Аталанта заемат десетото място с 34 победи и 39 загуби, на една победа от Чикаго, и се намират в добра позиция да вземат присъединяване в Плей-ин шампионата.

Бостън към този момент са си обезпечили първото място с 57 победи и 16 загуби.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР