Дефанзивният полузащитник на ЦСКА - София качи интересно стори в

...
Дефанзивният полузащитник на ЦСКА - София качи интересно стори в
Коментари Харесай

Жеферсон загатна, че напуска ЦСКА - София

Дефанзивният полузащитник на ЦСКА - София качи забавно стори в своя “Инстаграм ” профил. Снимката е от снощната победа на “червените ” над Левски, а всички футболисти са към този момент в съблекалнята, като там е и изпълнителният шеф на отбора Филип Филипов, който поздравява Жеферсон. Останалите играчи пък пляскат на футболиста.

Още по-любопитен е и надписът към фотографията, който звучи като че ли полузащитникът се разделя с “червените ”:

“Благодаря за всичко ЦСКА. Наследство беше оставено. 5 години и половина, 160 дуела, чужденецът с най-вече мачове в историята на клуба ”.

След това Жеферсон е споделил няколко други сторита, на които разнообразни футболисти му пожелават шанс. Една от споделените фотоси е от сторито на Амос Юга, който е качил в своя профил кадър с Жеферсон, и е написал: “Пожелавам ти всичко най-хубаво, братко ”, а бразилецът отговоря: “Благодаря ти за всичко, братко мой! ”.

Жеферсон дойде в ЦСКА - София през 2018 година като ляв бек, само че в следствие бе преквалифициран в отбранителен полузащитник. Той се трансформира в един от главните играчи на отбора, а напоследък по медиите се появи информация, че може да стане даже и национал на България.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР