Дебитните и кредитни карти VISA, издадени от Fibank (Първа инвестиционна

...
Дебитните и кредитни карти VISA, издадени от Fibank (Първа инвестиционна
Коментари Харесай

Притежателите на карти VISA от Fibank вече могат да ги дигитализират

Дебитните и кредитни карти VISA, издадени от Fibank (Първа капиталова банка), могат да бъдат добавяни в мобилното приложение My Fibank и с тях да се правят заплащания през телефон с операционна система Android Os 6 или по-висока. Преди 4 години Fibank първа в България и на Балканския полуостров създаде платформата за безконтактни заплащания със смарт телефон, поддържащ NFC технология. Тази функционалност е налична към този момент и за картодържателите на VISA, издадени от банката, като се употребява менюто „ Дигитални заплащания с NFC “ в My Fibank. Решението е въведено и за смарт часовници, поддържащи Garmin Pay Watch функционалност.

"Радваме се да надградим опциите на картовите ни артикули с прибавянето на цифровите карти VISA към тях. Fibank е първата банка в България, въвела безконтактните заплащания в страната и от този момент до момента непрекъснато се стремим да разширяваме обсега на платежните услуги, които клиентите могат да правят, в посока експедитивност, сигурност и улеснение ", показа господин Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф (CEO) и ръководител на Управителния съвет на Fibank.

„ В резултат на пандемията от COVID-19 желанията на потребителите ускорено се пренасочват към картовите и цифрови разплащания за сметка на тези в брой. Търсенето и навлизането на безконтактни, мобилни и онлайн разплащания се усилва доста и е видимо при всички възрастови групи в другите географски региони. Новата услуга, която Fibank вкарва, дава отговор на тези потребности и дава опция на клиентите в България да употребяват от ден на ден технологиите за мобилни разплащания. Това ще даде още по-голям подтик на развиването им у нас при извънредно улеснение и сигурност за потребителите”, сподели госпожа Севдалина Василева, общоприет управител на Visa за България, Гърция и Кипър.

Плащанията с карти VISA се одобряват допълнително от 200 страни и територии по света и над милион търговски обекти. Повече за издаваните от Fibank дебитни и кредитни карти VISA можете да научите на: и.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР