Дебатът дали жените трябва да кърмят децата си на публично

...
Дебатът дали жените трябва да кърмят децата си на публично
Коментари Харесай

Помолили кърмеща на обществено място майка да се прикрие. Реакцията й е страхотна

Дебатът дали дамите би трябвало да кърмят децата си на обществено място продължава да бушува.

Смятаме обаче, че за младите майки кърменето на дете през лятото е много сложна задача, защото на открито е прекомерно горещо както за дамата, по този начин и за бебето.

Ето за какво, в случай че детето е гладно, за майка му е значимо тя и детето й да се усещат удобно по време на хранене и няма значение дали това място е публично, или не.

Когато един ден Мелани Дъдли кърмела новородения си наследник в ресторант, чужд мъж се доближил до нея и я помолил да се „ покрие “.

Но методът, по който тя отговори на апела му, зарадва хиляди майки (и освен майки) по света.

Мелани Дъдли седяла на лятната тераса на ресторанта с приятелите си и тримесечния си наследник. Навън било 30 градуса и било доста влажно. Изведнъж бебето й поискало да яде.

Мелани деликатно смъкна блузата си от едното рамо, с цел да нахрани дребния си наследник. Но мъжът на прилежащата маса не харесал протичащото се.

Отговорът на Мелани

Непознат мъж станал от масата си, доближил се до Мелани и я помолил да се „ прикрие “. Мелани се съгласила да се прикрие, само че не го направила по метода, по който мъжът очаквал.

„ Имах чаршаф с мен, само че на открито беше толкоз горещо. Сигурно беше 30-35 градуса, бебето ми се потеше цялото “, споделя майката от Тексас в изявление за TODAY.

„ Помислих си: „ Знаете ли какво? На отмора съм, тъй че по-добре да си смъква блузата. “

Мелани не видяла проблем в това, само че мъжът на прилежащата маса не харесал държанието на дамата. На забележката му Мелани дала отговор по този начин: вместо да покрие гърдите и бебето, тя поставила чаршафа на главата си, което провокирало смях у всички присъстващи в заведението.

Приятелка на Мелани я снимала и разгласила във Facebook. Публикацията й привлякло голямо внимание.

Заслужава да се означи, че по-късно деяние на Мелани мъжът към този момент не си разрешил коментар.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР