Деан Славчев - Део събира живота си в автобиографичен спектакъл,

...
Деан Славчев - Део събира живота си в автобиографичен спектакъл,
Коментари Харесай

Део: Усмивката и хуморът са моето спасение


Деан Славчев - Део събира живота си в автобиографичен театър, наименуван " Как се стигна дотук?! ".

Признава, че най-трудни са му били персоналните битки и зависимостите, които е съумял да преодолее и за които споделя на сцената.

" Обяснил съм по какъв начин за първи път съм се докоснал до неразрешени вещества и по какъв начин най-после съм съумял да ги преодолея. Това е един от най-големите триумфи в живота ми! " - споделя той.

Според него в живота си всеки човек опитва по някакъв метод и какви ще са типовете опити зависи от средата, в която попада. Той самият работел в нощни клубове и дефинира това като една от аргументите тези неща да му се случат.

" Средата, младостта и известността след това изиграха своята роля " - откровен е артистът.



Усетил, че е блъснал дъното, когато го арестуват за малко. От дистанцията на времето може да огледа на тази обстановка от смешната й страна и съгласно него точно времето лекува всичко.

Спектакълът му ще се изграе за пети следващ път (на 6.04.2022), само че признава, че вълнението продължава да е мощно.

" Мисля, че животът ми доби някакъв хепиенд и в този момент беше времето да завърша с нещо такова. Имам на какво да стъпя и да го опиша " - споделя за вдъхновението си за този план Део.

Признава, че усмивката и хуморът са били неговото избавление. А спасението в живота му идва, когато се отхвърля от неразрешените вещества. Тогава се отваря сърцето му и за любовта.

За пръв път вижда бъдещата си брачна половинка във Варна, когато тя е сервитьорка. Първата му мисъл е, че тя наподобява толкоз атрактивно, че би трябвало да я снимат в клип. Вече 9 години двамата са дружно. Според хубавичко душeвност е тайната на дългата връзка.

Део е и персонално обвързван с Украйна и не остава безразличен към протичащото се там сега. Неговият втори татко е израснал в Украйна, а майка му е от Русия.

" Искам тази братоубийствена война да завърши колкото се може по-бързо " - безапелационен е той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР