ДБГ и други по-малки партии, подкрепящи Мая Манолова за кмет

...
ДБГ и други по-малки партии, подкрепящи Мая Манолова за кмет
Коментари Харесай

Лидерът на ДБГ оглави дясната листа на Манолова за общински съветници

ДБГ и други по-малки партии, подкрепящи Мая Манолова за кмет на София, записаха листата си за общински съветници. Сред претендентите на “дясното обединяване " към някогашния омбудсман и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия има представители на Земеделския национален съюз (ЗНС) на Румен Йончев, Национална движение „Симеон Втори" и " Път на младите ". В листата влизат и хора от инициативния комитет, който издигна Манолова за кмет.

Водач на листата е водачът на ДБГ Димитър Делчев, който остана и единственото по-разпознаваемо име в партията, откакто зам.-председателят Найден Зеленогорски напусна поради решението дясната партия да поддържа претендент с ляво минало.

Втори в листата е актуалният общински консултант Войслав Тодоров, който през последните седмици се луташе сред Манолова и " Демократична България ", само че откакто обединяването му отреди по-задна позиция, той реши да се включи в листата на подкрепящите някогашния омбудсман. Войслав Тодоров първо отхвърли да е част от комитета на Манолова, само че очевидно към този момент е трансформирал мнението си, тъй като е показан точно като подобен.

Трета е Ана Вилфан от " Път на младите " – групировката се появи преди евроизборите, когато към този момент някогашният ръководител на клуба на младите българи в чужбина " Милениум " Румен Чолаков реши да се яви на вота с регистрацията на Национална движение „Симеон Втори". Вилфан е и част от комитета, издигнал Манолова.

Веднага след нея е Румен Йончева, който през годините се е коалирал и с Българска социалистическа партия, и с партията на някогашния евродепутат Николай Бареков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР