Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите ѝ приписват връзки

...
Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите ѝ приписват връзки
Коментари Харесай

Мъжете в живота на принцеса Даяна

Даяна подписва брак единствено един път, само че таблоидите ѝ приписват връзки с няколко много разнообразни един от различен мъже. Разбира се, единствено принцесата би могла да знае какво се е случило зад затворените порти на нейните палати, само че в тази публикация сме събрали всички представители на мощния пол, с които в миналото е била свързвана.

Днес се навършват тъкмо 25 години след жестоката злополука на Лейди Даяна, която лиши нейния живот...

Принц Чарлз



Чарлз и Даяна се сгодяват през 1981 година, когато тя е единствено на 19 години. Кралското семейство принудило принца да подписа брак с Даяна, защото към този момент му било време да сътвори семейство. Въпреки това той очевидно е останал правилен на остарялата си обич Камила, с която по-късно подписва брак.

Бодигардът



Даяна се влюбва в женения си телохранител Бари Манкий през 1985 година, като клюките по отношение на техните връзки водят до освобождението му от значимата служба. Манкий изгубва живота си през 1987 година при случай с мотор, а принцесата изрича съмнения, че гибелта му не е просто злополука. “Бях щастлива единствено, когато той беше към мен ”, споделя самата Даяна в скришен видеозапис. “Мисля, че някой го е избутал от пътя …, само че в никакъв случай няма да разберем ”, добавя тя.

Кавалерийският офицер



Таблоидите към момента се чудят дали принц Хари в действителност не е наследник на червенокосия офицер Джеймс Хюит. Даяна призна, че е имала 5-годишна връзка с него, само че твърди, че тя е почнала през 1986 година, две години след раждането на принца. Днес Джеймс живее в апартамент дружно с майка си, в никакъв случай не се е женил, няма деца, а тази година е претърпял два удара.

Маниакът на спортни коли



Джеймс Гилби познавал Даяна от 17-годишна. Двамата имали връзка в годините сред 1990 и 1992 година, когато до таблоидите доближават записи на интимни техни диалози. Тогава принцесата била принудена да постави завършек на връзката си. По това време Джеймс работел в компанията Lotus. Днес той се увлича по мотоциклетите и има лична компания за недвижими парцели. Преди три години подписа брак с интериорната дизайнерка Лавиния Хадсли-Чаплин и е доведен татко на 5-те й деца.

Търговецът на изкуство



Според английските медии Даяна била захласната от женения Оливие Хор, съгласно слуховете тя му се обадила повече от 300 пъти. Преди време някогашен телохранител на принцесата разкри пред таблоидите, че е виждал Оливие полугол в двореца в Кенсингтън. Даяна мечтаела да живее дружно с него в Италия. Оливие има три деца, към момента е женен за тогавашната си брачна половинка и продължава да търгува с изкуство.

Милиардерът



Тиодор Фростман бил с цели 20 години по-възрастен от Даяна, само че безусловно бил захласнат от нея. В продължение на три години й изпращал обилни букети с цветя. След увлечението си той прекратил връзките си с принцесата, с цел да се събере още веднъж със своя дългогодишна другарка.

Синът на президента на Съединени американски щати



Според източници на таблоидите Даяна е имала къса случка с Джон Кенеди- младши. Нейната енергийна лечителка показа с медиите, че Даяна й доверила тайната си, като й споделила: “Започнахме да беседваме, едното нещо докара до другото и се оказахме в леглото дружно ”.

Ръгбистът



Даяна била бясно влюбена в ръгбиста Уил Карлинг. Според медиите двамата не са имали връзка, само че принцесата даже водела синовете си на неговите мачове. Той преди малко се бил оженил за тогавашната си брачна половинка Джулия, която била принудена да помоли принцесата да престане да търси мъжа й. “Много ми е мъчително, че Уил се сложи в сходна обстановка, както и че това направи и принцесата. Това й се е случвало и преди и човек си мисли, че не би постъпила по този метод, само че явно го направи. Днес Уил е на 51 години и има две деца от втората си брачна половинка Лиса. "

Музикантът



Браян Адамс написал песента си " Diana " през 1985 година, само че трябвало да изчака съвсем десетилетие, с цел да се запознае с дамата, която тайничко обожавал. Според някогашната му другарка Сесил Томпсън двамата делели доста повече от една ария.

Сърдечният хирург



Медиите постоянно приказват за Хаснат Кан, като за любовта на живота на принцеса Даяна. Тя го наричала " Господин Прекрасен " и даже желала да се омъжи за него и да се реалокират да живеят дружно в родния му Пакистан. Връзката им траяла две години, а Хаснат решил да я приключи поради прекомерното медийно внимание, на което не издържал. Днес той работи в болница в Есекс, бил е женен за малко, а сега още веднъж е ерген. 

Милиардерският наследник



Месец след раздялата с Хаснат Кан, Даяна намира разтуха в обятията на милиардерския наследник Доди Файед. След почивка на Френската Ривиера, прекарана на яхтата на семейство Файед, двамата влюбени били на път за Лондон, когато ги застига тежкият случай в Париж, при който и двамата изгубиха живота си.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР