Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон

...
Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон
Коментари Харесай

Даяна след фермата: С Данчо бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението

 Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите дами в този сезон на " Фермата “. В предаването " Тази събота и неделя “ тя приказва за мощните страсти и комплицираните връзки с Йордан и Петър.

" Все още съм усмихната. Преживях нещо неповторимо и този спомен никой не може да ми го вземе. Във " Фермата " съумях да не помни проблемите си. Съсредоточих се в сегашното и в това да бъда там, да изключа външния свят напълно. Наистина да не помни всички неща, които са ме наранявали. И да пребивавам за мига! " – показа Даяна.

Тя не е очаквала да има чак такива страсти. Искала е просто да получи нови умения и да се запознае с нови хора. Щастлива е, че във " Фермата “ е била измежду прелестни хора.

Отношенията си с Йордан тя разяснява по този начин:

" Няма по какъв начин да се изясни. Човек би трябвало да изпита такава мощна духовна връзка. Вътре нещата са по-различни – намираш се в стресова среда, отвън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш огромна потребност от непосредствен човек. С Йордан имахме потребност един от различен. Бяхме си като успокоително и по тази причина не влязохме в спорове с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, само че не се влюбих в него и това той го знае “.

Даяна призна, че изцяло схваща годеницата му Камелия.

" Тя се пробва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила... В Йордан виждах индивида, който ме успокоява. Но няма по какъв начин да го употребявам, тъй като не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме “ – разясни актрисата и добави, че когато се намеси външният свят, вътре идилията се скапва. Били са нужни две седмици, с цел да възстановят с Йордан общуването си.

Даяна разяснява и флирта с Петър.

" Два месеца виждах преграда от неговата страна, даже не съм се опитвала да я троша. Той направи първата крачка, харесва ми като мъж и беше изцяло разумно да приема. Точно там стана драмата " Дързост и хубост “. Петър ми предложи латино вечер, а това е моята обичана музика. Освен това аз съм аргатин, гладна съм и ми оферират вечеря “ – описа с усмивка звездата от сериала " Скъпи наследници “.

Тя добави, че с Петър са се харесали на незадълбочено равнище, липсвала е заварката като при Йордан.

" С Петър като че ли непрекъснато си мерехме егото. Това не са здравословни връзки, а флиртаджийски, които за едно предаване са окей, само че на открито с него не бих могла да продължа. Докато с Йордан ще направя всичко допустимо връзките ни на открито да се запазят. Във " Фермата “ се разбрахме, че той може да раздели другарството от любовта “ – изясни Даяна.

След прибирането си у дома тя е разказвала на родителите си до 3 часа през нощта какво е изживяла. Първата реакция на татко й била " Защо не завоюва 100 000 лв.? “, само че, несъмнено, най-важното за тях е, че вътре тя е била щастлива.

" Пак бих влезнала във " Фермата “. Такива страсти и житейски уроци не са за изпускане. Бих трансформирала само това да кажа на Йордан по-рано, че не съм влюбена, с цел да не стига той до кръстопът. Такова нещо ми се случи и във външния свят, изгубих другар, само че на открито е елементарно, а във " Фермата “ губиш почва под краката си. Може би действах малко егоистично със забавянето. Изпаднах в суматоха, че няма да има с кого да споделям, в случай че той се отдръпне. Яд ме е, че се акцентира толкоз на любовната драма. Определено не сме се занимавали 24 часа с това. Хората гледат 1 час и считат, че са видели всичко. Някои ми споделят, че съм разделила България на две, само че вътре действах съгласно личните си стремежи. Не се осъждам за нищо. Бях свободна и щастлива вътре “ – призна Даяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР