Датският национал по футбол Кристиан Ериксен даде първото си обширно

...
Датският национал по футбол Кристиан Ериксен даде първото си обширно
Коментари Харесай

Ериксен с първо интервю след инцидента на европейското - ето каква е голямата му цел

Датският национал по футбол Кристиан Ериксен даде първото си обстойно изявление след случая, който претърпя по време на Евро 2020. В дуел против Финландия от груповата фаза на шампионата, 29-годишният полузащитник получи сърдечен арест и колабира на терена.

Самият Ериксен призна пред датската телевизия " DR1 ", че не е бил всред живите 5 минути, до момента в който медиците са се опитвали да възвърнат сърдечния му темп. Тогава брачната половинка му, която бе на трибуните призна, че за миг си е помислила, че Ериксен е умрял.

" Невероятно е, че толкоз доста хора ми писаха и пратиха цветя. Това ме прави доста благополучен. В болничното заведение ми споделяха, че получавам от ден на ден и повече цветя. Първоначално беше необичайно, тъй като не чаках хората да пращат цветя, тъй като бях мъртъв за пет минути. Бе доста ненадейно, само че доста благо от тяхна страна. Всички положителни пожелания доста ми помогнаха. До ден сегашен хората не престават да ми пишат ", съобщи откровенно футболистът.
свързани новини3591на 16.12.2021
" Благодарих на хората, които срещнах персонално - на докторите, на съотборниците ми и на техните фамилии. Сърдечно благодаря на всички, които не престават да ми пишат, да ми пращат писма и на тези, които ме стопират по улиците. Тяхната поддръжка ми оказа помощ да се оправя с този тежък миг ", приключи изявлението си Кристиан Ериксен.

Той добави, че огромната му фантазия е да играе за Дания на Мондиал 2022 в Катар в края на годината.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР