Датската кралица Маргрете Втора довери, че през петдесетте и една

...
Датската кралица Маргрете Втора довери, че през петдесетте и една
Коментари Харесай

Датската кралица за Путин: Не съм виждала толкова студени очи никога през живота ми

Датската кралица Маргрете Втора довери, че през петдесетте и една години, откогато е на трона, се е срещала с доста международни водачи, само че в никакъв случай няма да не помни един от тях: съветския президент Владимир Путин, съобщи ДПА.

Тя го е виждала два пъти - по време на държавното си посещаване в Русия през 2011 година и при отбелязването на 70-ата годишнина от десанта в Нормандия три години по-късно.

" Не съм виждала толкоз студени очи в никакъв случай през живота ми ", сподели 82-годишната датска кралица за съветския президент в оповестено през днешния ден изявление.

Маргрете Втора съобщи още пред датския седмичник " Векендависен ", че следи от близко новините за войната в Украйна. Изпитвам благоговение пред издръжливостта на украинците, означи тя и дефинира украинския президент Володимир Зеленски като " точния човек в точния миг ".

Датската кралица похвали реакцията на Европа, в това число доставката на тежки танкове " Леопард " на Киев. " Путин смяташе, че може да раздра цяла Европа, само че ни сплоти ", сподели тя в умозаключение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР