Дъщерята на тв звездите Коко Каменаров и Радина Червенова Анастасия

...
Дъщерята на тв звездите Коко Каменаров и Радина Червенова Анастасия
Коментари Харесай

Радина и Коко - заедно! Ето защо! СНИМКА

Дъщерята на тв звездите Коко Каменаров и Радина Червенова Анастасия Каменарова се омъжи за ученическата си любов Яким. Младоженецът е наследник на пиар специалиста Олга Лозанова, която е сестра на медийния специалист Георги Лозанов, и на художника Кирил Якимов.

Двамата си споделиха “да ” в петък, 12 ноември, в ритуалната зала в “Триадица ”. Не канят доста посетители на щастливото събитие поради Коронавирус ограниченията. “Бяхме в стеснен фамилен кръг с няколко другари, което е много комплицирано, имайки поради, че и на двамата фамилиите ни са големи ”, споделя с усмивка Анастасия.

Заедно с Яким към този момент вършат проекти за църковна венчавка, която са планували за края на май следващата година. “Няма точна дата към момента ”, добавя Анастасия. Надява се тогава церемонията да е навън.

 Дъщерята на Коко и Радина се омъжи за племенника на Гого Лозанов

“Кумата ми се споделя Шанис. Тя е най-хубавата ми другарка от учебно заведение и в действителност бе основният основател на началото на моите взаимоотношения с Яким ”, споделя Анастасия. Двамата се срещат на първия образователен ден в девети клас. Първоначално тя по никакъв начин не го харесва. Нямала и визия, че фамилиите им са толкоз близки. Благодарение на Шанис обаче Анастасия и Яким имат първата си среща отвън класната стая. Кумът пък е другар на младоженеца. Той се споделя Емил и двамата се познават повече от 9 години.

Очите и на Радина Червенова, и на Коко Каменаров се напълнили със сълзи, когато дребната им щерка споделила “да ”. “Ако би трябвало да съм почтена, татко ми ме изненада, доста сдържано подходи ”, шеговито добавя Анастасия.

Родителите на Яким също били на церемонията. Веднага след нея той получава прегръдка от майка си Олга.

Меден месец младоженците ще възнамеряват след венчавката следващата година, написа " Галерия ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР