Дъщерята на Кокаиновия крал-Брендо търгува с диаманти. Търговия, но само

...
Дъщерята на Кокаиновия крал-Брендо търгува с диаманти. Търговия, но само
Коментари Харесай

Дъщерята на Кокаиновия крал-Брендо търгува с диаманти

Дъщерята на Кокаиновия крал-Брендо търгува с диаманти. Търговия, само че единствено с легални артикули, стартира Лара, дребната щерка на  Евелин Банев. Това е порасналото дете, което бе отвлечено от незнайни и до през днешния ден похитители през 2013 година, връща лентата „ Уикенд ”.

Вместо следващия бутик за маркови облекла или козметика, каквото е всекидневно за множеството богаташки деца, 22-годишната Лара се е насочила към същинския разкош. Намеренията й са да търгува с диаманти и ултраскъпи швейцарски часовници.

За да може всичко да е изрядно, мафиотската наследничка даже си е записала и лична компания с многозначителното име „ Диаманти и Карати ”. Нейното седалище е в столичния хотел „ Рила ”, чиито притежател, въпреки и посредством подставени лица, е баща Бендо, а капитала впечатляващите 100 000 лв..

Дъщерята на Кокаиновия крал-Брендо търгува с диаманти 30.06.24 20:40 Напрежение в Русия: Сблъсък сред Кадиров и Бастрикин, поради религиозния екстремизъм 30.06.24 20:33 Вечерята след 21:00 часа усилва риска от инсулт с 28% 30.06.24 20:10 Времената се въртят и ние с тях се въртим като фурнаджийски лопати 30.06.24 20:00 Хакера „ Емил Кюлев “ остава за непрекъснато в ареста 30.06.24 19:48

Може би е инцидентно съвпадане, само че щерката на Брендо основава компанията единствено 10 дни преди татко й изненадващо да цъфне у нас, с цел да се съобщи на управляващите. Или пък не толкоз. Наши източници настояват, че Лара взема решение да подхване търговия с диаманти и часовници след диалог с мама и баща.

Според осведомени Банев си идва България още преди 2 години. Покрай подготовката за своето влизане в пандиза той се е погрижил и за финансовото благоденствие на своите близки. Банковите сметки на Лара са съответно захранени и тя няма проблем да внесе 100-те хиляди лв. организационен капитал на новата си компания „ Диаманти и Карати ”.

Макар сумата да е в действителност сериозна за госпожица, която в никакъв случай не е работила, същинското изваждане занапред следва. За зареждане на стока трябват още няколко милиона евро. Е, Лара най-малко ще може да спести от наеми. Близки до фамилията описват, че бутикът ще е в някой от фамилните хотели. Откриването би трябвало да се случи до няколко седмици.

Партито за прерязване на лентата ще е и първата обществена поява на Лара Банева, след мистерията с нейното отвличане. Малката щерка на мафиота бе отвлечена през 2013 година пред дома си на столичната ул. „ А. С. Пушкин ”, до момента в който Брендо изчакваше в италиански арест развръзката по делото Кокаинови крале. След месец и половина в плен, 10-годишната тогава Лара бе оставена пред столичното 6-то РПУ, а похитителите и до през днешния ден не са разкрити. Не стана известно и дали за нея е желан и заплатен откуп и в какъв размер.

Според публицисти и откривател на мафията Роберто Савиано, Лара е била отвлечена от „ сътрудници ” на баща й, с цел да го принудят да мълчи с кои подземни босове в Италия си е партнирал при трафика на стотици тонове кокаин. Помощ при похищението оказват и авторитетни фигури от българските служби за сигурност. Публична загадка е, че родни спецченгета от десетилетия закрилят наркоканалите на Евелин Банев, чийто маршрут включва и наши пристанища, изясняват осведомени.

След като бе освободена, Лара и кака ѝ Александра Банева мигновено отпътуват за чужбина. Двете деца на Брендо сполучливо приключват елитни университети в Съединени американски щати и Англия. Твърди се, че Лара и до през днешния ден не е съумяла да преодолее изцяло контузията от похищението. Едва преди 3 години младото момиче събра храброст да застане пред обектива като рекламно лице на стилната сбирка на своя другарка.

Всъщност, дъщерята на Брендо не открива топлата вода. С новия си бутик за диаманти и скъпи часовници тя единствено продължава фамилния бизнес, напомнят хора от подземния свят. Семейство Баневи още преди двайсетина години отваря верига бутици за първокласни часовници и бижута. Като лице на бизнеса е нает прочут наш специалист.

Господинът бързо влиза в ролята на рекламно лице и провежда няколко лъскави празненства за показване на стоката. На едно от тях е показан и ултралуксозният часовник CVSTOS RNT-S с базова цена 480 000 лв.. Търговията върви от името на компания „ Гранд Компликасион ”, която е благосъстоятелност на панамската офшорка „ Маунтфилд пропъртис С.А. ”.

От документи, изтекли при абсурда „ Досиета Панама ”, излиза наяве, че притежател на офшорката е сякаш някогашната брачна половинка на Брендо – Моника Добринова. Именно тя взема решение да сътвори българската компания зад първокласните бутици и я зарежда с 3,5 млн. евро. Заради последвалите каузи за пране на пари против нея и брачна половинка ѝ бутиците бързо хлопват порти.

По време на делото против Брендо в Румъния стана ясно, че часовникарската верига има клон и там. В опит да го оправдаят по обвиняването в трафик на 50 кг кокаин, юристите му развиват версията, че е редовен предприемач.

Пред съда в Букурещ са показани документи, че Брендо е притежател и шеф на няколко първокласни бутика за бижута и часовници в румънската столица. В тях се продавали единични бройки от най-елитни швейцарски марки.

Цените им варирали от 25 000 евро до над 300 000 евро. Защитата на мафиота даже показва информации по какъв начин търговията с ултраскъпите часовници е донесла милиони евро облага. Оправданията не впечатляват румънските магистрати, който небрежно осъждат Банев на 14 години затвор като началник на незаконна група за наркотрафик.

Източник: уикенд

Още вести четете в: Живот, Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР