Дъщерята на Гала отново провокира по любопитен начин мрежата. Мари

...
Дъщерята на Гала отново провокира по любопитен начин мрежата. Мари
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала: „Виж ме сега“ към човекът, който ме засипа с толкова обиди, че плаках три дена, без да спирам / СНИМКА

Дъщерята на Гала още веднъж предизвика по любопитен метод мрежата. Мари хвърли облеклата и се съблече единствено по долни дрехи за горещо селфи в огледалото.

Тя пусна чернобелия кадър в персоналния си Instagram и към него добави:

„ 1. Поздрав за четиримата ми останали мъже почитатели, които не престават да са тук, макар всички приети дефекти, антицелулитни хитрини, гримове, коси, грижа за кожата и предписания

2. Напомняне, че да се харесваме и да покажем секси страна от себе си не ни прави по- глупави, обикновени или неприятни.

3. „ Виж ме в този момент “ към индивидът, който предходната есен по време на един лайв ме засипа с толкоз обиди, че плаках три дни, без да спирам.

4. Напомняне, че казаните от някого гадни неща по наш адрес, не са автоматизирано истина, тъй като аз най-малко сигурно постоянно не помня, че това е просто нечие мнение.

5. И потупване по рамото за мен, за всички коремни преси, изпити литри вода и изядена риба. За това, че в последния месец, макар скъсани връзки и менискус не изпуснах нито една подготовка (естествено с взети ограничения за крака) и за дисциплината, която дисциплинирам в себе си с много старания.

6. И признанието, че положителната светлина и фотографските ми умения също помогнаха “


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР