Дъщерята на Аня Пенчева Петя Дикова посрещна новия телевизионен сезон

...
Дъщерята на Аня Пенчева Петя Дикова посрещна новия телевизионен сезон
Коментари Харесай

Скандално интервю свали Петя Дикова като водеща 


Дъщерята на Аня Пенчева Петя Дикова посрещна новия ефирен сезон като кореспондентка, па въпреки и звездна, в Би Ти Ви. Досега, гледахме Пипи като водеща всяка неделя заран, само че в този момент ранните часове на уикенда са заети от младите и много неопитни Бесте Сабри и Митьо Маринов. Дикова въпреки всичко остана в малкия екран, за разлика от Диана Любенова, само че единствената й задача е да прави изявленията с известни музиканти и актьори.

Срещите на Петя са на запис, а мотив за свалянето й като водеща стана гостуването на певицата Вики Терзийска от някогашната група „ Мастило ” при започване на юни, което бе онлайн и бе прегледен образец за рисковете на директното лъчение. Тогава тя пристигна при Дикова дружно с дъщерите си, които безусловно засенчиха сина на Диляна Попова и Асен Блатечки като най-невъзпитани посетители в телевизионно студио. 7-годишната Маргарита и тригодишната София се държаха безобразно при Дикова, която сигурно няма да не помни в никакъв случай на какво тестване бе подложена. Въпреки уточнението, че Вики е единствената от многото поканени известни майки, която се е съгласила да пристигна с децата си, пък и те познават добре Дикова още преди да прекрачат прага на студиото.

Малките калпазанки не стопираха да приказват нелепости. Те не седнаха даже за секунда на меката мебел, като направиха разногледи както оператора, по този начин и Дикова. Най-шокираща бе реакцията на двете госпожици на въпроса какво готвят в кухнята с майка си, като без да се тормозят, те умерено дадоха отговор: „ Лай.а “. Най-големите терзания за водещата обаче докара въпросът към по-голямата Маргарита. Дикова я попита дали сега я гледат нейната учителка и съучениците й, а наследницата на Вики безогледно изтърси: „ Не, тъй като всички ненавиждат Би Ти Ви ”.

„ Ама за какво всички да ненавиждат Би Ти Ви? “, запелтечи Дикова, само че продължи да задава въпроси на двете девойки, които гордо описаха по какъв начин срещнали бедняк по улиците на Залцбург и майка им едвам не настъпила главата му. От техните думи съвсем не се разбра, че Вики готви собствен независим албум, макар че той бе мотивът за присъединяване в малкия екран. Тя и брачният партньор й, който е много по-възрастен от нея, станаха родители късно и девойките са доста чакани. Досега синът на Блатечки и Попова бе определян от феновете като най-невъзпитаното дете по малките екрани, само че от юни София и кака й Маргарита се трансфораха в негова сериозна конкуренция. Поведението и думите на двете глезли вбесили шефовете на Би Ти Ви, които не могли да преглътнат констатацията, че всички ненавиждат тъкмо тяхната телевизия. Те обвинили Дикова, освен че се държала непрофесионално по време на изявлението, като не могла да вкара ред в студиото, само че и че предложения Вики с децата й, откакто ги познава от дълго време и знае що за стока са. Недоволството против Петя било добре пристигнало за шефа на новините и настоящите излъчвания Антон Хекимян, който от дълго време желал да даде повече време на екран на любимците си Митьо и Бесте.

Така Дикова била пратена да прави изявленията със звезди, само че тя няма никакво желание да се даде без пердах. При първото издание на обновеното предаване „ Тази събота и неделя ” щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева не спря да прави похвали на Сабри и Маринов, като по този начин се надява да им влезе под кожата. Тя им предсказа ярко бъдеще, надявайки се, че то ще бъде такова за нея. И до момента в който чака да се върне като водеща, Дикова реши да се върне към актьорството в компанията на майка си Аня Пенчева. Те играят в съветската пиеса „ Внимание, обич ”, която родителката сама избрала. Петя има едвам пет минутно присъединяване, само че пък е в компанията и на други звезди като Влади Въргала и Свежен Младенов.

Името й притегля феновете поради известността от екрана, само че сега не може да й подсигурява постоянни доходи. Двамата със брачна половинка й Илиян Любомиров си построиха лична къща в покрайнините на Витоша, двете им момчета също изискват много разходи, само че към този момент мощната половинка се оправя добре с работата си. Той създава едни от най-гледаните реклами в България, настрана употребява присъединяване си в „ На кафе ” като част от рубриката „ Летящите хора “, с цел да печели нови клиенти. Съпрузите са доста влюбени, само че и отдадени на децата си, които са подбудени. Първи през 2019 година на бял свят пристигна Александър, кръстен на дядо си Сашо Диков. Брат му Илиян-младши се роди година по-късно и сега майка им има много повече време за тях.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР