Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен пристигна в Израел за,

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен пристигна в Израел за,
Коментари Харесай

Блинкен пристига в Израел за разговори на фона на опасенията за наземна офанзива на Рафах

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен дойде в Израел за, както се чака, разривни диалози с израелския министър председател Бинямин Нетаняху по отношение на войната в Газа, защото публичните разлики по спорът се ускори.

Г-н Блинкен сподели, че ще показа други възможности на плануваното сухопътно нахлуване на Израел в град Рафа в южната част на Газа, когато се срещне с господин Нетаняху и неговия боен кабинет.

В четвъртък, господин Блинкен и арабските водачи разискаха напъните за преустановяване на огъня и хрумвания за бъдещето на Газа след спора.

Русия и Китай постановиха несъгласие на Организация на обединените нации, спонсорирана от Съединени американски щати резолюция, призоваваща за „ неотложно и трайно преустановяване на огъня “ във войната Израел-Хамас в Газа, с цел да се защитят цивилните и да се даде опция за доставка на филантропична помощ до повече от два милиона гладни палестинци.

Гласуването в петък на 15 -членът на Съвета за сигурност беше 11 членове „ за “, трима „ срещу “ и един „ въздържал се “.

Толкова малко хран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР