Държавните медии на Северна Корея нарекоха непълнолетната дъщеря на лидера

...
Държавните медии на Северна Корея нарекоха непълнолетната дъщеря на лидера
Коментари Харесай

Наречена "велик ръководител“: Ще бъде ли непълнолетната дъщеря на Ким Чен Ун негов наследник?

Държавните медии на Северна Корея нарекоха малолетната щерка на водача Ким Чен Ун " популярен началник “. Тъй като това е термин, който нормално е непокътнат за висши водачи, съгласно анализаторите с него се загатва за статута ѝ на евентуален правоприемник.

Както британската, по този начин и корейската версия в формален репортаж на Корейската централна новинарска организация за визитата на Ким и щерка му във плантация за оранжерии, употребяват формата за множествено число на почетното название, което допуска, че се отнася и за двамата.

Чае-ран стартира нов живот без фамилията си, без детето си, без окови

„ Великите водачи, дружно с фрагменти на партията, държавното управление и военните, обиколиха фермата “, гласи репортажът на британски език, който включва изображения на двойката.

Снимка: Ройтерс

Според анализаторите това е първият път, когато дъщерята на Ким, която на години към момента госпожица, в никакъв случай не е назовавана по този начин от държавните медии на Пхенян, разяснява азиатският канал CNA.

Южнокорейското разузнаване счита, че името ѝ е Чжу Е.

Снимка: Ройтерс

" Това е първият случай, в който Ким Джу Е е посочена с сан на водач “,посочва пред Агенция Франс Прес Ян Му Чжин - президент на Университета за севернокорейски проучвания в Сеул.

Предполагаемо ликвидиране през февруари 2023 година се оказва гибел от апетит

„ Севернокорейският термин " хянгдо ", означаващ упътване, нормално е непокътнат единствено за " висши водачи или наследници " на изолирания режим “, разяснява Чонг Сонг Чанг, шеф на Центъра за тактика на Корейския полуостров в института Седжонг.

„ Това равнище на персонално поклонение пред Ким Джу Е подсказва, че тя ще наследи Ким Чен Ун  и ще бъде идващият водач на Северна Корея “, декларира още Чанг.

Снимка: Ройтерс

Ким Чен Ун е внук на водача и създател на Северна Корея Ким Ир Сен и третото потомство от фамилията Ким, което управлява страната.

Те са гледали развлекателно предаване, което е безусловно неразрешено в страната

Той се дами за брачната половинка си Ри Сол Джу през 2009 година, съгласно шпионската организация на Сеул. Чжу Е беше показана на света за първи път от държавните медии на Пхенян през 2022 година, когато съпровожда татко си при изстрелването на междуконтинентална балистична ракета.

Снимка: Ройтерс

Оттогава тя е била виждана на доста от формалните задължения на татко си, в това число военни учения, посещаване на оръжеен цех, в нова плантация за пилета и боен церемониал.

На фрагменти, оповестени от Пхенян в събота, Джу Е е употребява бинокъл, с цел да следи парашутни учения, застанала до татко си и висши военни чиновници.

Преди 2022 година единственото удостоверение за нейното битие беше от някогашната звезда на НБА Денис Родман, който посети Севера през 2013 година и съобщи, че е срещнал дъщеричката на Ким, наречена Чжу Е. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР