Държавник като г-н Доган се ражда на 100 години веднъж.

...
Държавник като г-н Доган се ражда на 100 години веднъж.
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС във властта? При ясни приоритети

Държавник като господин Доган се ражда на 100 години един път. И той ще бъде оценен от историците, дали го желаеме това или не. Той има принос за евроатлантическата устременост на България. В този смисъл номинациите на господин Доган са нещо естествено в нашата партия. Друг е въпросът, че господин Доган към този момент 9 години не взе участие в политическия живот на страната. Но някои търсят способи да се качат на необятния тил на господин Доган, с цел да бъдат забелязани на политическата сцена. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в студиото на Панорама по Българска национална телевизия.

Движение за права и свободи прави политика за идващите десетилетия с ясно визионерство. Сегашното политическо време припомня зората на демокрацията. Очакваме да има доста повече разсъдък, в сравнение с страсти, акцентира Кардайъ.

Властта за нас в никакъв случай не е била самоцел, властта е инструмент за осъществяване на цели, а ние имаме цели - ускорено развиване на страната. За последните години ние не успяхме да дефинираме национални цели, сподели ръководителят на Движението. И акцентира, че дали е на власт или в съпротива, Движение за права и свободи постоянно има държавническо държание.

Ние не можем да бъдем във власт, която няма цели и посока, безапелационен бе Карадайъ. И сподели, че настоящето ръководство няма цел и посока.

България не е абонирана да бъде последна в Европейски Съюз. Бъдещото потомство не е призвано да им завещаем дъното в Европейски Съюз, акцентира Карадайъ, критикувайки настоящето ръководство.

Ще желаяме да участваме в ръководството при ясни цели - ние имаме ясна стратегия за ускорено икономическо развиване на страната. Трябва да изберем пътя, по който ще се развива страната, разясни ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР