Държавата трябва да помогне на превозвачите специално в дизеловото гориво.

...
Държавата трябва да помогне на превозвачите специално в дизеловото гориво.
Коментари Харесай

Живодар Терзиев с предупреждение за цените на горивата у нас


Държавата би трябвало да помогне на превозвачите особено в дизеловото гориво. Тук има идващ аспект, който би трябвало доста ясно да се разиска на съществено държавно равнище. Производството на биокомпонент е опция в порядъка на 500 000 тона на годишна база и в случай че ние се откажем от него ще би трябвало да увеличим размера на съветски нефт, а ние търсил други възможности. Това съобщи ръководителят на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев преди срещата на премиера Кирил Петков с бизнеса.

„ С други думи, с изключение на, че ще нарушим едно цяло произвеждане, ние в един миг ще би трябвало да потърсим на годишна база по-голям размер нефтопродукти, в случай че изоставим биокомпонента. И най-после, не забравяйте, че в случай че настояването бъде признато в останалия интервал от годината ние ще би трябвало да наваксаме пропуснатия биокомпонент, което не може да бъде направено в зимните месеци “, предизвести той.

По думите му нямаме потребен ход. „ Ако го създадем без да компенсираме до края на годината, страната би трябвало да си даде ясна сметка най-вероятно ще претърпим наказания от стотици милиони евро “, съобщи Терзиев.

Очаквайте детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР