Държавата ще бъде изправена пред хаос следващите месеци - без

...
Държавата ще бъде изправена пред хаос следващите месеци - без
Коментари Харесай

Следващият премиер може да е Кубрат Пулев

" Държавата ще бъде изправена пред безпорядък идващите месеци - без парламент, без определено от народа държавно управление, с един  кандидат за президент, който да бъде определен за тази работа. Естествено, че не можем да разчитаме разединителят на народа да бъде справедлив. За това всички бързат и вършат. " - сподели Бойко Борисов на партийна среща на ГЕРБ, предавана онлайн по Facebook.

" Аз мислех, че сме в патова обстановка, а ние изпаднахме в цунгцванг в политическите партии в България. Веки ход е неверен. Това се споделя в шахмата - цунгцванг. Това е патова обстановка, в която не могат да се победят. Ние нямаме искания, че сме писали Библията. Ако ние управлявахме, този проект щеше да е към този момент в европейската комисия. Щяха даже да са ни го върнали към този момент за доработка по разнообразни тематики. Щяхме отново да сме го пратили, отново да се е върнал, с цел да прибавиме конкретика. По дати. Те за това не изкарват този проект, тъй като той носи политическа отговорност. Използват Народното събрание в този момент за предизборна акция. Не са отишли, с цел да работят там, а да основат безпорядък.

Аз толкоз имам вяра в интуицията на българина, че най-вече да разочароваме още хора. В Европа и отвън Европа всички споделят: Бойко, седнете и направете държавно управление. В демокрацията има съпротива. Анти ГЕРБ държавно управление направете.

" Слави Трифонов и Румен Радев играят игра, с цел да държат страната в безпорядък? Има ли по-нормално нещо да излезеш и да кажеш, че считаш, че твоята партия за най-хубавата, да кажеш, че си претендентът за министър председател, с няколко езика, тъй като имаше отпратка в известието, че Антоанета Стефанова знае пет езика. Ами то всичките от нашите знаят езици ", разяснява Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР