Държавата е държава тогава, когато се стреми да осигурява сигурност,

...
Държавата е държава тогава, когато се стреми да осигурява сигурност,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Държавата е държава, когато осигурява сигурност и справедливост


Държавата е страна тогава, когато се стреми да обезпечава сигурност, правдивост и опция на жителите да благоденстват, съобщи министър председателят Стефан Янев в изявление за Дарик радио.

По думите му служебното правителствое заварило безпорядък в доста сегменти от изпълнителната власт, което се сължи на едно редовно мислене и правене на политика по един избран метод в един избран пиреод от време – това, което назоваваме преход.

Опитваме се по най-хубавия метод да оправим това,но за жалост опциите и времето са ни малко, само че се надяваме този развой да продължи и в околните години, акцентира Янев и добави, че има опозиция против дейностите на служебния кабинет.

Разбира се, има хора, които са удовлетворени, има хора, които са недоволни. Според мен, множеството български жители са недоволни, тъй като на тази политика от последните години ѝ липсва лице. Ние в този момент се опитваме да подобрим метода на връзка. Да подобрим връзката сред управляващите и институциите, тъй че това да бъде в полза на хората, обясни министър председателят.

Той разяснява и глобите на Съединени американски щати по закона „ Магнитски “. Българските жители са наясно с проблемите с корупцията и проблемите в обществения бранш, счита той. Ние би трябвало да защитим нашите компании от това да попаднат в секционен режим, акцентира Янев. Той увери, че на този стадий няма риск нито за юридическите лица, нито за банковата система. В същото време призна, че репутацията на страната ни е накърнена поради глобите.

За нас главната задача като общество е да подредим нашата къщурка, в случай че е належащо със законодателни промени, добави служебния министър председател.

Стефан Янев разяснява и с случая, при който по време на обучение почина български водач. Трябва да се каже ясно на обществото, че тази покруса е в резултата на неглижирането на българската войска в продължение на години, уточни той. Момчетата и девойките работят с остаряла техника с риск за здравето и живота си. И това се знае от дълго време. Тренировъчните часове са под нужния хигиеничен най-малко. Нещата не са положителни и те не са нови. Посланието ми е, че би трябвало да се грижим за армията си, добави министър председателят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР