Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на „Евровизия`2018“ -

...
Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на „Евровизия`2018“ -
Коментари Харесай

Фенове пращат Дара на Евровизия

Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на „ Евровизия`2018 “ - това демонстрира обичайна анкета на самостоятелния уебсайт eurovision-bulgaria.com, в която своя избор са дали над 100 000 души. Подгласнички на изпълнителката на „ Недей “ са Михаела Филева и яката дупара на бг попа Гери-Никол. Любопитен е фактът, че старлетката, вкарала в речника на младежите лирични отклонения като „ дзън-дзън “, предходната година беше любимец на почитателите. Тогава екстеншъните й се вееха измежду много по-разнообразна и авторитетна конкуренция

в лицето на актьори като Графа и група Jeremy?, до момента в който в актуалната анкета попадат единствено герои от риалити формати като Тита, Радко Петков, Маги Джанаварова, Християна Лоизу. Единствените имена отвън поточната линия на X Factor и „ Гласът на България “ са Преслава и Павел и Венци Венц, които екипа на уеб страницата сблъсква на случаен принцип в двубой на първия кръг от гласуването. Фолк дивата отпадна от конкуренцията с разлика от над 10 000 гласа в употребява на момчетата, които скитат из чартовете „ Само по татуси “.

Определянето на челната тройка се случи в границите на четири кръга във Facebook, Инстаграм и на eurovision-bulgaria.com. „ Анкетата не е обвързана по никакъв метод с Българска национална телевизия или формалната селекция, която ще дефинира българският представител през 2018! Това е само допитване до мнението на почитателите на състезанието. “, акцентират от уеб страницата.

От „ Сан Стефано “ 29 одобряваха концепции за присъединяване до 29 декември, като измежду условията към претендентите бе да са стартирали обществено най-малко 3 музикални плана за последните 2 години и да имат регистриран в ПРОФОН репертоар като продуценти. Кой ще показа почтено страната ни след историческото второ място, което Кристиан Костов завоюва в Киев с Beautiful Mess, ще стане ясно при започване на март. „ Евровизия`2018 “ ще се организира сред 8 и 12 май в Лисабон.

източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР