Дарина Павлова има нов фаворит – мадам Мулти е хвърлила

...
Дарина Павлова има нов фаворит – мадам Мулти е хвърлила
Коментари Харесай

Дарина Павлова хвърли око на турския Сандокан

Дарина Павлова има нов любимец – мадам Мулти е хвърлила око на турския красавец Джан Яман. Тя го е уредила за ролята на Сандокан в идния италиански едноименен екшън сериал. Творческата спойка станала на фестивала на Иския - прилежащия на Капри остров. Там безконечната Амбър свързала продуцентите на " Медичите ", които ще снимат и новата версия, с Яман и майка му, която е негов сътрудник.

Сериалът " Свободен дух " трансформира Джан Яман в  суперзвезда освен в Турция, само че и в половината свят. Затова продуцентите изобщо не били сюрпризирани от концепцията на Дарина Павлова момчето на съседите да влезе в продукцията – още повече че Джан владее италиански, тъй като е приключил съответния лицей в Истанбул. Така именитата поредност от 1976-та ще възкръсне в настоящ сюжет за 8 епизода. Индиецът Кебир Беди, който в миналото беше Сандокан, все по този начин се счита за един от най-големите секссимволи в киното.

Доскоро Джан беше гадже с колежката си от „ Свободен дух “ Демет Йоздемир, само че се разделиха. Сега медии в Италия настояват, че новата му муза е спортната журналистка Дилета Леота, която в предишното имаше връзки с някои от най-известните футболисти на Апенините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР