Дарението е част от глобалната програма за солидарност на L’Oréal

...
Дарението е част от глобалната програма за солидарност на L’Oréal
Коментари Харесай

L’Oréal България с голямо продуктово дарение за БЧК

Дарението е част от световната стратегия за взаимност на L’Oréal Group в поддръжка на битката против COVID-19

L’Oréal България подари над 6800 хигиенични продукта на обща стойност от близо 60 000 лева на Българския Червен кръст. Продуктовото подаяние ще бъде разпределено към най-засегнатите от епидемиологичната обстановка в България и е част от интернационалната стратегия за взаимност на L’Oréal Group в поддръжка на битката против COVID-19.

Дарението се състои от почистващи гелове за ръце и разнообразни козметични артикули за съществени потребности като шампоани, лосиони и кремове. Продуктите към този момент бяха предоставени безплатно на Българския Червен кръст като част от националната благотворителна акция „ Заедно против ковид “. БЧК ще разпредели почистващите гелове сред български медици в цялата страна, които са ангажирани с лекуването на инфекциозни болести и други уязвими групи. Масовите козметични артикули от съществена нужда (продукти за грижа за косата, лицето и тялото) ще бъдат доставени на хора в неравностойно състояние за да бъдат подкрепени при спазването на целесъобразните защитни ограничения за битка с разпространяването на ковид и следствията от тази зараза.

Ваня Панайотова, общоприет управител на L’Oréal за района Adria-Balkan, разяснява: „ В тези предизвикателни времена наш дълг като социално-отговорна компания е да дадем образец и да допринесем за груповите старания по всевъзможен вероятен метод. Чрез тези безплатни дейности ние от L`Oréal желаеме да изразим нашето самопризнание, поддръжка и взаимност към тези, които показват изключителна храброст и безкористност в напъните си да се преборят с пандемията в България и да окажем поддръжка на най-нуждаещите се. “

Описаните ограничения, подхванати от козметичната компания в България, са част от по-широка стратегия за взаимност, изпълнявана от L`Oréal Group в цяла Европа в поддръжка на битката против COVID-19 от всички заинтригувани страни. Над 70% от фабриките на L`Oréal по света през днешния ден оказват помощ в борбата с тази здравна рецесия, като създават почистващи гелове за ръце. Към момента към този момент са създадени над 40 милиона бройки, които бяха публикувани допълнително от 30 страни. Над 40% от тези бройки бяха дарени безплатно на уязвими групи, здравни експерти, аптеки, както и на търговски сътрудници на компанията по целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР