Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама

...
Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама
Коментари Харесай

Цитиридис се моли: Дано никога не стана като Слави

„ Дано в никакъв случай не стана като Слави. Не че нещо, но поснотоян ми споделят: „ Копеле, в никакъв случай няма да станеш като Слави ”, ами да, и добре, че е по този начин. “ Това сподели от сцената на „ Комеди клуб “ водещият по Би Ти Ви Николаос Цитиридис , който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за искащите. В тях симпатичният Нико описа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тематика - жениrите му.

„ Имам някакво проклинание в живота си с дамите. То е обвързвано с това, че когато се разделя с момиче, незабавно по-късно тя си хваща човек, с който има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната неточност на дамите “, стартира Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.

„ Истината ви споделям - първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя приключи с годеж. Обикновено годежът приключва със женитба, само че ние приключихме до такава степен. Това беше в моя случай - какво се случи шест месеца по-късно - тя потегли с моя най-хубав другар. И в този момент, по-късно, те към този момент чакат първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво изкарвам пари от тяхната история “, с усмивка споделя Цитиридис.

Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, защото „ беше доста интелигентна, само че пък след това си хвана момче и четири години беше с него “. „ Това правилно си е проклинание. А съм имал и други моменти - спах с едно момиче и на идващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, само че и това нямаше да ме спре “, продължи Нико, като най-после на женските му несгоди осветли малко и последното си гадже, написа „ България Днес “.

„ Е, към този момент имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, само че тя постоянно: „ Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, само че съм благополучен “, смее се Цитиридис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР