Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да

...
Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да се управлява

Дано има съдружно съглашение, другояче не виждам по какъв начин може да се ръководи. ГЕРБ си разреши да направи ужасно доста взаимни отстъпки. Това съобщи в ефира на Nova News депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

По думите му е значимо да има съглашение сред двете водещи обединения, тъй като по този метод ще има и ясно написани правила, по които да се ръководи.

ГЕРБ им даде опция (на ПП-ДБ) да си сформират лично държавно управление, поставяйки в кабинета единствено Мария Габриел. В името на разсъдъка България се нуждае от непоклатимост и всички сме били за това и ГЕРБ направи всички взаимни отстъпки, съзнавайки, че страната има потребност от публично държавно управление и най-много от това хората да се успокоят, разяснява Рашидов.

Той добави, че от ГЕРБ са дали на ПП-ДБ цялата власт и в този момент вторите е редно да си поемат отговорността. Относно разновидността за нови избори националният представител означи, че „ предварителните избори са най-лесни, само че страната е по-важна от всичко останало ".

„ Не може да подчинят ГЕРБ с извиване на ръце, не е почтено. ГЕРБ може да няма министри, само че и отговорността не е на ГЕРБ. Оттук-нататък отговорността за ръководството е на ПП-ДБ ", акцентира Вежди Рашидов.

Относно крайните изявления и закани, произлизащи от " Възраждане ", Рашидов призна, че не споделя полезностите и вижданията на партията на Костадинов, само че посочи, че никой няма право да им споделя какво и по какъв начин да приказват, защото " Възраждане " си има своите гласоподаватели, които са ѝ дали своят вот доверие.

Не бива да се стига до крайности, би трябвало да се търси разговора. Обществото ни би трябвало да бъде по-спокойно, не е вярно да се слагат ултиматуми, добави още по адрес на партията Рашидов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР