Данните са съществена част от живота. Хубавата музика, незабравимите снимки

...
Данните са съществена част от живота. Хубавата музика, незабравимите снимки
Коментари Харесай

Възстановете изгубените данни с безплатната версия Wondershare Recoverit Free

Данните са основна част от живота. Хубавата музика, незабравимите фотоси и видеа към този момент са всекидневие. Случайното изпускане на постоянно потребления външен диск, повредата на компютърното устройство и подлата рансъмуер офанзива могат да доведат до загубата на скъпи файлове. Едва ли някой ще изиска да види на екрана на преносимия компютър или компютъра, че данните от диска не могат да се прочетат. Но и от сходна обстановка има излаз.
Изходът е компанията Wondershare, предлагаща своята стратегия RecoverIt за възобновяване на файлове и всевъзможни данни. RecoverIt вероятно ще се хареса на всеки, тъй като Wondershare е на пазара за програмен продукт за възобновяване на данни от 2003 година насам. Компанията има огромен опит в тази област. През тези 15 години стратегиите на Wondershare са помогнали на 5 милиона клиенти от 160 страни сполучливо да възстановят своите данни.

Wondershare Recoverit free е мощен безвъзмезден програмен продукт за възобновяване на данни, файлове и документи, който може да ползва разнообразни сюжети на възобновяване според от метода на изгубване на файловете. Програмата е доста ефикасна и може да откри и възвърне множеството от изтритите файлове единствено за няколко минути.
Основни благоприятни условия на Wondershare Recoverit free


Wondershare Recoverit free е доста гъвкава стратегия за възобновяване на всевъзможни файлове и документи, която разполага с доста функционалности за възобновяване на данни, които са лесни за потребление с помощта на приятния и подсъзнателен потребителски интерфейс.

Сценарии на Wondershare Recoverit free:
Възстановяване на данни, изгубени при инцидентно заличаване или спиране на захранванетоВъзстановяване на всички файлове, документи и данни, отстранени от кошчето за рециклиранеВъзможно е възобновяване на данните от форматиран хард дискВъзстановяване на файлове от изтрити или изгубени дяловеВъзстановяване на данни от външни дискове, флаш стикове и мобилни устройстваВъзстановяване на данни, изгубени при вирусни атакиМоже да възвърне данните от крашнала компютърна система
Други особености:
Ускорено сканиранеПоддържат се над 550 файлови формата, включващи съвсем всички типове изображения, мултимедийни файлове, документи, имейли, архиви и други известни форматиИзцяло се поддържа работата с файловите системи NTFS, FAT16, FAT32, HFS +, APFS и някои другиРаботи се единствено с три клика – Избор, Сканиране, ВъзстановяванеЦени на другите версии


Безплатната версия на RecoverIt дава опция за възобновяване на файловете, само че безплатните артикули постоянно имат лимитирана функционалност. Конкретно тази безвъзмездна версия не може да възвръща от започващи носители, RAW файлове, не възвръща файлове с размер над 100 MB. Има и някои други ограничавания.

Персоналният годишен лиценз за потреблението на Wondershare Recoverit се продава при цени $39,95 за версията Pro и $59,95 за Ultimate. Бизнесът и образованието могат да употребяват показаният нагоре електронен формуляр, в който да укажат, коя тъкмо версия е нужна.
Използване на Wondershare Recoverit
Възстановяване на данните, изтрити от кошчето за преработване



Това е една от най-лесните варианти. Просто би трябвало да се започва програмата и да се избере „Recycle Bin Recovery“. Автоматично се започва бързото сканиране, което ще продължи от няколко секунди до 1-2 минути, след което се демонстрират всички папки и файлове, подобаващи за възобновяване.

Възможен е изборът както на обособени, по този начин и на всички обекти.

Възстановяване на изтрити файловете

Тази функционалност претърсва компютъра, с цел да открие всички изтрити файлове. Необходимо е да се избере точката „Deleted Files Recovery“. След като сканирането завърши е допустимо да се изберат кои файлове да бъдат възобновени.

Цялостно възобновяване на изгубените данни



Това е опцията „All Round Recovery“, при която се демонстрират всички дискове и външни устройства за запис на информация. В този режим се виждат и изтритите дялове.

Съвсем разумно, този способ лишава доста време, належащо за цялостното сканиране на всички вътрешни и прикачени външни устройства.



Други функционалности за възобновяване:
След форматиране на дискаСлед вирусна атакаВъзстановяване след систематичен сривВъзстановяване на дяловеВъзстановяване на информацията от прикачени външни мобилни устройства
В тези режими за възобновяване, работата е аналогична – Избор-Сканиране-Възстановяване. Разликата е в сюжета на възобновяване, а самият развой е същият.



Удобна е вградената във Wondershare Recoverit free предварителна визуализация на изображението



Друга комфортна специфичност е, че е допустимо да се зададат датите, когато са изгубени файловете. Впечатляваща функционалност, която може да икономиса доста време.
Това не е всичко. Wondershare предлага и изключително комфортен профилиран програмен продукт за възобновяване на данни от USB стикове и разнообразни USB устройства
USB Data Recovery



Изтритите и изгубените файлове от другите USB устройства, са постоянно срещан проблем. USB Data Recovery може елементарно и дейно да възвръща информацията от разнообразни USB устройства с висока степен на успеваемост. Wondershare акцентира, че е допустимо възобновяване на данните от външни карти памет, от цифровите фотоапарати и камери.



Работата е същата – Избор-Сканиране-Възстановяване, като този път би трябвало да се избере флаш стика, който ще бъде сканиран, да се започва сканирането и да се изберат обектите за възобновяване.



И тук се поддържа прелиминарен обзор на изображенията, подлежащи за възобновяване.

USB flash drive recovery

Програмата USB flash drive recovery е преди всичко в топ-10 софтуера за възобновяване на данни от външни USB дискове.

Необходимо е програмата да бъде изтеглена и конфигурирана. И тук безплатната версия има същите ограничавания, изброени нагоре. Използва се сюжет, особено основан за работа с външни дискове. USB flash drive recovery ги намира, демонстрира и сканира.



Както и преди, потребителят може да избере, кои файлове да бъдат възобновени.



Тук също се поддържа прелиминарен обзор на файловете с изображения.

Wondershare предлага в действителност първокласен програмен продукт за възобновяване на изгубени данни, с редица потребни функционалности. Безплатната версия е задоволително функционална и може да се употребява с цел да се разбере, дали даден заличен или загубен файл въобще е допустимо да бъде възобновен. След което да се закупи версията Pro или Ultimate. Мощна стратегия, която няма да ви подведе.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР