Даниел Лорер и съпругата му Виолета сключили забранен брак. Двамата

...
Даниел Лорер и съпругата му Виолета сключили забранен брак. Двамата
Коментари Харесай

Съпругата на Даниел Лорер разкри семейни тайни

Даниел Лорер и брачната половинка му Виолета сключили неразрешен брак. Двамата се срещнали в Белгия преди повече от 15 години, когато работели в влиятелни компании. Докато се срещали, той излизал с още куп други девойки, споделя жена му, която била твърдо уверена, че той не е мъж за нея.

Още тогава се чудела коя ще бъде тази, която да се обвърже съществено с плейбой като него, тъй като ѝ се коствал обезсърчителен за фамилни връзки, само че ориста ѝ изиграла хитра смешка и в последна сметка тя отишла до олтара с него.

Близките му мъчно възприели новината за сватбата, тъй като за пръв път от 500 години насам някой в неговата рода се женел за жена, която не е от еврейски генезис. Освен това тя е и с 4 години по-възрастна от него, което в допълнение смутило околните.

" Бяхме твърдо уверени, че не сме един за различен. И двамата имахме разнообразни проекти в живота. Даниел е по-млад от мен, евреин... За пръв път от 500 години някой в тяхната фамилия се дами за жена, която не е еврейка “, описа пред bTV Виолета Лорер.

В последна сметка двамата въпреки всичко съумели да получат благословията на неговите родственици и сключили брак в Швейцария. Там живели допреди няколко години, когато решили да се върнат у нас и да се открият трайно във Варна.

Лорер и Виолета са родители на три деца. По-големите им наследник и щерка, които са близнаци, са родени в Лихтенщайн, а детството си прекарали в Швейцария. Сега са младежи и имат по-малка сестра Никол, която е родена в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР