Даниел Димитров по прякор Данчо Релето от групата за отвличания

...
Даниел Димитров по прякор Данчо Релето от групата за отвличания
Коментари Харесай

Пуснаха от затвора автор на серия брутални отвличания, поправил се

Даниел Димитров по прякор Данчо Релето от групата за отвличания – „ Наглите ” е освободен предварително от пандиза преди Коледа.

Това оповестиха от Софийския градски съд. Димитров излиза на независимост съвсем две години по-рано, заяви Нова телевизия. Мотивът е, че се поправил се е. Той изтърпяваше присъда от 18 години затвор.С това решение на съда половината тайфа за отвличания към този момент е на независимост.

През 2020 година от пандиза предварително излезе Ивайло Евтимов-Йожи. Сега зад решетките остават Прокопий Прокопиев-Културиста и Любомир Методиев-Любо Гребеца.

„ Наглите ” бяха наказани за 11 отвличания и 1 опит. Те бяха арестувани през 2009 година

. „ Аз съм признателен, че са ме оставили жив. Защото можеше да се уплашат, нещо да стане – пакост. И най-лесното е да те гръмнат и да те закопаят, както другите са ги закопали. За какво е смисълът на живота! Нашата правосъдната система е измислена по подобен метод, че… Първо прави закононарушения, обирай, убивай и след това ще забележим какво ще стане. Нищо не ме учудва, че са ги пуснали, в пандиза те са си примерни жители ”, показа Ангел Бончев – жертва на „ Наглите ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР