Дани Кирилов тия дни покрай другите си задължения написа и

...
Дани Кирилов тия дни покрай другите си задължения написа и
Коментари Харесай

Дани Кирилов написа и беларуската Конституция

Дани Кирилов тия дни около другите си отговорности написа и новата белоруска Конституция, заяви самият той във фейсбук, само че незабавно си изтри поста, тъй като министър председателят му е забранил да написа в обществените мрежи.
Вашият фалшив кореспондент откри правосъдния министър провесен над още един непряк план - господин Кирилов рисуваше подигравка на Спондж Боб Квадратни гащи, който късат на изпит по Конституционно право. 
Г-н Кирилов отдели време да отговори на няколко парещи въроса, касаещи колосалния му КПД. (КПД = коефициент на потребно деяние.)
Ето по какъв начин протече нашият диалог. 
***
Фалшимент Петров: Г-н Кирилов, по какъв начин стана по този начин, че написахте и на Лукашенко новата Конституция?
Дани Кирилов: Ами по какъв начин - ей по този начин. Обади ми се Лукашата и вика - Дани, помагай, изядоха ме, напиши ми една Конституция, но такава, че цялостен Беларус да изтръпне! Викам - две ш`ти напиша, но нямаш толко пари да ми платиш! На Христо Иванов се обади, той е заплашителен потенциал. Лукашата по телефона го усетих по какъв начин пребледня. Почна да плаче, да ми се моли и да ми дава обещание всевъзможни благосъстояния и почести. 
Фалшимент Петров: И какъв брой време го оставихте да се гърчи, до момента в който скланяте?
Дани Кирилов: Малко. На десетата минута го стопирах и му дадох обещание, че ще му напиша Конституцията, дори гратис и в името на положителните ни връзки! И с цел да ги освободя малко от съветското въздействие, хора сме, демократи сме, ще си оказваме помощ. 
Фалшимент Петров: И той кво? 
Дани Кирилов:  Пак се разплака. Вика ми по телефона: целувам ти ръка, целувам ти ръка! 
Фалшимент Петров: Кажете ни нещо за новата белоруска Конституция? Има ли някакви особености?
Дани Кирилов: Какво говорите, това е нещо невиждано и нечувано! Член Първи съставлява и нов Национален химн на страната. Пее се следното: 

Лукаша, довиждане, 
Бела, довиждане,
Бела, довиждане, довиждане, довиждане! 

И след това като се повтаря, малко се трансформира:

Лукаша, довиждане, 
Беларус,
Беларус-рус-рус!

Разбирате ли, това е нещо като " Don`t cry for me Argentina... " Щото нали Лукашата сподели, че прави новата Конституция и се отдръпва. Очаквам до часове хората в Беларус да се приберат по домовете си. Дет се вика - малко изпитание да положа и хоп - една рецесия по-малко. 
Фалшимент Петров: Разбирам. А какво още вършиме в сободното си време, очевидно имате доста неизползвани запаси в мозъка! 
Дани Кирилов (не чува комплимента): Ами нахвърлях на бърза ръка един увод и за италианската Конституция. 
Фалшимент Петров: Но за какво, в Италия няма митинги и не са обещавали нова Конституция от немай-къде?!
Дани Кирилов: То не се знае по кое време ще потрябва! Да си имат за зор-заман. Исках да направя този жест към италианския народ и тяхната политическа система, като знак на признателност за всички юридически удоволствия, които ми е доставило Римското право. И поради това, че взех италианска мелодия за новия Беларуски химн. Впрочем същата мелодия употребявам и за преамбюла на италианската Конституция, който също е нов химн. Ето по този начин: 

О partigiano!
О parmigiano!
О Billa, ciao!
Billa, ciao,
Billa, ciao, ciao, ciao! 

Много е хубаво, нали! То в действителност се пее за Каракачанов, който ще стане воин на Съпротивата им против джендъризма. Техните партиджани ограбват мандри с пармиджани и се бият с дамаджани... (Рязко сменя тона.) Абе не е лесна и мойта!
Фалшимент Петров (учуден): Защо, какво има, споделете с нашите читатели! Какви проблеми може да има човек като вас, образован, прелъстителен, занимателен? 
Дани Кирилов: Там е бедата, господин Петров! Интелигентен, занимателен... Преследват ме колежки и мисирки, хищни сапиосексуални хиени. Възбуждат се от прояви на извънреден разсъдък! Искат синхрон с ритъма на моята мисъл и всякакви от сорта. Поисках защита от НСО, само че към този момент ми отхвърлят. Разберете, натискът е колосален, а аз съм коренен съперник на телесната корупция, също така съм фамилен... 
***
Въздъхнах дружно с Дани, тъй като знам какво е! И по този начин затворихме тази печална страница от диалога ни. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР