Дамските шалове са ценен дамски аксесоар от столетия. Те завършват

...
Дамските шалове са ценен дамски аксесоар от столетия. Те завършват
Коментари Харесай

Дамски шал от коприна, вискоза или вълна – кое да изберем?

Дамските шалове са скъп дамски аксесоар от епохи. Те приключват визията, вършат я по-интересна, друга, запаметяваща се. Нежно прикриват част от женското тяло, като по този начин му придават още по-голяма тайнственост и изкусителност. Елегантните дамски шалове са извънредно ценени и през днешния ден. Своето място в модата откриват и по-дебелите зимни дамски шалове, които освен красят, а и топлят притежателките си в мразовитото време.

В онлайн магазина се предлага богат избор от от най-различни материи, в разнородни цветове и размери. За да улесним избора ви, през днешния ден взехме решение да ви разкажем за другите материи, от които са направени нашите шалове.
С какво ни очароват копринените и памучните дамски шалове
Копринените и памучните дамски шалове са извънредно меки и ефирни. Те носят хладина през лятото и не запарват. Тези две естествени материи са чудесни за хора с по-чувствителна кожа, както и за ценителите на първокласните дамски шалове.

Копринените шалове подчертаят вашата грациозност, ще ви трансфорат в изискани дами в очите на всички към вас.

Имайте поради и че всичките ни копринени и памучни шалове са в изискани и стилни нюанси и шарки, подхождащи както на всекидневието, по този начин и на по-официални случаи.
Защо да изберем дамски шал от вискоза
Вискозата е единствената по рода си „ изкуствена материя от натурален генезис “. Произвежда се по неестествен метод, само че материалът за изработката й е част от природата – дървесни стърготини.

Вискозата се назовава още изкуствена коприна, тъй като има доста от нейните свойства:

● разрешава на кожата да диша;

● нежна и мека е;

● през зимата топли.

Спрете ли се на този вид, можете да избирате от богата цветова гама в нашия онлайн магазин. Добре е да имате поради и че шаловете от вискоза са съвършен избор за зимата.
Кашмирени дамски шалове – безконечният изискан
Кашмирените дамски шалове омагьосват дамите от доста, доста години. Те са шикозни, меки, леки, елегантни. Освен това носят топлота през зимните месеци.

Изключително настоящи в наши дни са кашмирените дамски шалове с картини от известни художници, които можете да откриете в нашия онлайн магазин. Сред творбите са „ Звездна нощ “, „ Слънчогледите “, „ Ириси “ на Ван Гог, „ Целувката “ на Климт, „ Водни лилии “ на Клод Моне и други Много от разновидностите ни с картини на известни персони са в комплект и с ръкавици – още веднъж изобразяващи шедьоврите на изкуството.
Вълненият дамски шал – съвършеният избор за зимата
Вълната е високо ценена материя за зимните облекла и аксесоари от хилядолетия. Тя е извънредно топла, като плюсовете й не се изчерпват дотук. Вълната:

●  е хипоалергична;

●  отблъсква бактериите, мухъла и плесените;

●  водоустойчива е;

●  не задържа неприятни миризми;

●  контролира температурата на тялото;

●  няма потребност да я перем често;

●  устойчива е на огън, тъй че мъчно ще я прогорим с цигара;

●  природосъобразна е, защото съставлява възобновим запас.

Пригответе се за студеното време, сдобийте се още в този момент с възхитителен нов дамски шал .

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР