Дамски дуел и патриотичен сблъсък ще има на 11 юли

...
Дамски дуел и патриотичен сблъсък ще има на 11 юли
Коментари Харесай

Дамски дуел и патриотичен сблъсък във Варна

Дамски двубой и родолюбив конфликт ще има на 11 юли във Варна. В морската столица се чака една от най-интересните борби за 46-ия парламент.

Корнелия Нинова ще премери сили с Татяна Дончева. Първата социалистка освен не съумя да притегли в необятната си лява коалиция лидерката на Движение 21, само че в този момент ще би трябвало да се състезава с нея и за гласовете на левите. Публична загадка е, че въпреки Дончева да е част от " Изправи се! Мутри вън ", доста социалисти й симпатизират, уверени, че Българска социалистическа партия е изгубила, принуждавайки Дончева да напусне столетницата.

Не по-малко забавен ще е челният конфликт сред водача на " Възраждане " доктор Костадин Костадинов и зам.-шефа на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който след отдръпването на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Веселин Марешки от листите за парламент се трансформира в главно лице на тройната коалиция Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и ВОЛЯ. В морската столица споделят, че Костадинов печели поддръжка с родолюбивите си акции, грижата за патриотичното образование на децата и поредните позиции.

Надпреварата за Варна ще е повече от напрегната, тъй като на спортната писта в града са някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов (ГЕРБ-СДС), топ сценаристът на Слави - Филип Станев, който излиза на терен вместо Трифонов, опитният политик от Движение за права и свободи Ерджан Ебатин и известният продуцент и композитор, създател на " Цвят виолетов ", Стоян Михалев (Демократична България).

Ако на 4 април ограниченията за излизане от третата ковид-вълна работеха за Ангелов и ГЕРБ, то в този момент професорът сигурно ще би трябвало на всяка крачка да се изяснява знаел ли е какво се случва в лечебните заведения, които през днешния ден са обект на инспекции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР