Дами, можете да разберете дали един мъж е склонен да

...
Дами, можете да разберете дали един мъж е склонен да
Коментари Харесай

Разпознай дали е верен по чертите на лицето му

Дами, можете да разберете дали един мъж е податлив да изневери, изучавайки единствено чертите на лицето му, демонстрира ново изследване. Според неговите създатели господата с класическите черти на лицето, които по принцип се одобряват за знак на неустрашимост, в множеството случаи попадат в лагера на неверниците.

Изследването е направено от група австралийски сексолози, които са безапелационни, че в случай че желаете сериозна връзка, би трябвало да се стоите надалеч от мъже с необятна челюст, квадратна брадичка, високо чело или плътни и съвсем залепени една за друга вежди.

За задачата на опита си те събрали 200 доброволци и ги фотографирали. След това ги помолили да оценят външния си тип и да споделят дали в миналото са изневерявали на половинката си, имали ли са полови връзки с човек, който има връзка, и дали биха го създали.

„ Зададохме им тези въпроси, защото въпреки да са необвързани, в случай че тези хора отговорят позитивно, това евентуално значи, че не са склонни да се обвързват и не са почитатели на моногамията ”, разясняват учените.

След като дали отговор на въпросите, фотосите на доброволците били показани на друга група участници в опита, които трябвало да отгатнат дали тези хора са склонни на невярност.

Участничките в изследването се оказали извънредно точни в разпознаването на неверниците, за разлика от мъжете, които въобще не се справили със задачата да отделят погрешните дами от тези, на които може да се има доверие.

Така че, девойки, очевидно можете да бъдете спокойни, тъй като съгласно изследването мъжете не са положителни в разгадаването на чертите на женското лице.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР